Premium hesabım silinmiş!

WinchesTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar uzun bir süredir minecraft'a girmiyordum canım sıkıldı bi girip oynayayım dedim ve birde baktım hesabım silinmiş yalnızca demo oynayabiliyorum.Öncelikle belirteyim oyunu 1-2 yıl önce minecraft'ın kendi sitesinden kredi kartım ile aldım.
Minecraft'ın kendi sitesine giriş yaptım ve oyunu hiç almamışım gibi tekrar para istiyor.
Verdiğim para boşa mı gitti yani hesabı yalnızca 1-2 sene mi kullanıyoruz ? yardımcı olursanız sevinirim.

Arrow

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
böyle bir şeyin olması imkansız ancak cracksen ve konuda yalan söylediysen premiumun "gerçek sahibi" nickini değiştirmiştir

WinchesTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Hayır crack değil hesabı başkası ilede paylaşmıyorum hesabım çalınmış olabilir mi ?

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Böyle Birşeyin Olması İmkansız Mojang'a Ticket Atarsan Eğer Kanıtın Falan Varsa Kredi Kartı Extrelerini [ nasıl yazılıyor bilmiyorum :S ] İsteyip Kanıtıyla Birlikte Ticket Atarsan İlgileneceklerdir
Eğer Premium Aldığın Mail İle Değilde Başka Bir Mail İle Girmeye Çalışıyorsan Ondan Kaynaklı Sorunda Olabilir Yada Satın Aldığın Siteyi Minecraft Kendi Sitesi Sanıp Başka Bir Siteden Almadıysan Olmaz Böyle bir şey

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
O 1-2 sene içerisinde hesabını mojang.com dan migrate ettirmediysen silinir normal bir şey.

AtakanRS

osu!
En iyi cevaplar
0
eski hesaplar bir süre kullanılmayınca dondurulur. Tekrar ücretsiz açtırmak için migrate işlemini yapmalısın

SM-N9006 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi