PREMİUM`UM ÇALINDI YARDIM

Doguhankuzayas

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Setsecron Adlı Premium çarım çalındı Minecraft.net den aldığım hesap girmeyeçalıştıkca yanlış şifre veriyor hotmail bende ama şifreyi deyiştirirken ve girerken fazladan otomatik rakam koyuyor 9 karekterli şifrem var ama girmeye çalışınca 1 adet karakter ekliyor 10 karaktere cıkıyor (mozillada goruluyor) lutfen yardım edin şifre deyiştiriliyor ama deyiştirdiğim şifre girmiyor şifrem D.g..an.k kabul ediyor ama girmeye calıştıkca girmiyor bu olayı daha once yaşayanlar yada cozenler varsa yardım edin lutfen

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ingiliççen varsa bu yardım edebilir.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Yoksa buraya iletebilirsin.

• Your name - Isim soyisim
  • Contact email adress - Emailin (Mesajı bu emaile gönderecekler)
  • Emailini doğrula
  • Oyuna kayıt olduğun emailin
  • Emailini doğrula
  • Minecraft kullanıcı adın
  • Transaction ID ne olduğunu bilmiyorum anladığım kadarıyla "+44 203 308 2520" ya bunu yazacaksın ya gift code ile aldıysan premiumu o kodu yazacaksın eğer karıştırmak istemiyorsan boş bırak
  • Subject - Konu başlığı
  • En sonda mesajını ilet ingiliççe birinden yardım iste hesabım çalındı felan yaz varsa.

Doguhankuzayas

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
saitama kardeşim teşekür ederim mail attım onay bekliyorum çok teşekkür ediyorum olumlu bir haber gelir inşallah

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ingiliççen varsa bu yardım edebilir.

Yoksa buraya iletebilirsin.

• Your name - Isim soyisim
  • Contact email adress - Emailin (Mesajı bu emaile gönderecekler)
  • Emailini doğrula
  • Oyuna kayıt olduğun emailin
  • Emailini doğrula
  • Minecraft kullanıcı adın
  • Transaction ID ne olduğunu bilmiyorum anladığım kadarıyla "+44 203 308 2520" ya bunu yazacaksın ya gift code ile aldıysan premiumu o kodu yazacaksın eğer karıştırmak istemiyorsan boş bırak
  • Subject - Konu başlığı
  • En sonda mesajını ilet ingiliççe birinden yardım iste hesabım çalındı felan yaz varsa.

Transaction id satın alımın kodudur

Sent from my iPhone using Tapatalk