Ne alakası var, herkes için aynı o sistem. Hileyi kaparsan belki düzelir o 7 dkVIP olmayanların elmasları kırması için 7 dakika beklemesi ne kadar saçma.
hile?Ne alakası var, herkes için aynı o sistem. Hileyi kaparsan belki düzelir o 7 dk![]()
Çünkü saat ve taş oranınıza göre çalışıyor. Durduk yere 50 kere elmas kırmanıza izin vermiyor.hile?![]()
oyunda asla hile yüklememiş kişiye hile diyorsun
![]()
edit: şu an kendi bilgisayarımdan denedim öncekinde net kafeden girmiştim kendi bilgisayarımda öyle bir şey demedi?
Emre, skype için oyun içerisinden yazarsan sevinirim.İsim: Emre Burak
Tecrübeleriniz: Tam bir sayı belirtemem yalan olmasın ama +10 server'da yetkili olmuşumdur.
Günlük online süresiniz: 4-8 Saat
Sizden küçük birine karşı nasıl davranırsınız: Henüz benden küçük olduğu için benim idrak edebildiğim şeyleri o arkadaş idrak edemeyecektir. Ondan dolayı alttan alarak saygılı davranırım.
İyi oyunlar.
Emek hırsızlığı yapmaya utanmıyor musunuz?AD: Seray
AKTİF YER: Mimar
TECRÜBELER: 4 serverda rehber 2 serverda admin 5 serverda mimar not:builderlekta kullanılan kodları bilmiyorum ama el ile dha güzel yapıyorum.
yapıt:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
benden küçük birine de saygılı olr onun yasına inip konusurum iyi anlasırız ()
Fake hesap olduğu mesajından belliydi zaten. Yarın kapasite arttirilacak, malum 5 gündür 10 saat boyunca full çekiyor.Emek hırsızlığı yapmaya utanmıyor musunuz?
Gelince bir bakarım, ben en son baktığımda orası darmadağın edilmişti.ne kadar uzaklasirsak uzaklasalim hep o yone gidiyor ender gozu wg li alan diye giremiyoruz bize 1 end bileti borclusunuz en azindan kac kisi bulmus ama girememis wg li oldugundan bare wg li portal cercevelerini kirsaydiniz arkadas 1.5 saat yurudu orayi buldu orasida wg li cikti :/
Öneriniz dikkate alındı. Değerlendireceğiz yakın zamanda bu durumu.Bazı Rehberler Taraf Tutuyor Bazılarıda İşini Yapmıyor Bazılarıda Gün Boyu Sadece Afk Duruyorlar Yetkililer
Rehberleri Kaldırın veya 1 2 tane kalsın