Altın Provanas >[1.20-1.21.8]< Survival & Skyblock & BoxPvP & SkyPvP >[oyna.provanas.com]<

Mulfucer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
VIP olmayanların elmasları kırması için 7 dakika beklemesi ne kadar saçma.

Mulfucer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne alakası var, herkes için aynı o sistem. Hileyi kaparsan belki düzelir o 7 dk :)
hile? :D :D oyunda asla hile yüklememiş kişiye hile diyorsun :D :D
edit: şu an kendi bilgisayarımdan denedim öncekinde net kafeden girmiştim kendi bilgisayarımda öyle bir şey demedi?

Kritex

Engineer
En iyi cevaplar
0
hile? :D :D oyunda asla hile yüklememiş kişiye hile diyorsun :D :D
edit: şu an kendi bilgisayarımdan denedim öncekinde net kafeden girmiştim kendi bilgisayarımda öyle bir şey demedi?
Çünkü saat ve taş oranınıza göre çalışıyor. Durduk yere 50 kere elmas kırmanıza izin vermiyor.

Kritex

Engineer
En iyi cevaplar
0
Rehber alımları açılmıştır. +17 saygılı, oyunculara istediklerini sinirlenmeden güzelce izah edebilecek insanlar arıyoruz. Konuya taslağı doldurup bırakabilirsiniz.

Slutgarden

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
İsim: Emre Burak
Tecrübeleriniz: Tam bir sayı belirtemem yalan olmasın ama +10 server'da yetkili olmuşumdur.
Günlük online süresiniz: 4-8 Saat
Sizden küçük birine karşı nasıl davranırsınız: Henüz benden küçük olduğu için benim idrak edebildiğim şeyleri o arkadaş idrak edemeyecektir. Ondan dolayı alttan alarak saygılı davranırım.
İyi oyunlar.

ZeusPatroN

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
altın parçası var elimde mor renkte kordinatlar yazılmış üstünde bunu bir oyuncu yapamaz sizce nedir bu Serverda gizemli şeyler dönüyor kurucu oyuna girdiğinde ilgilenirsen sevinirim

Kritex

Engineer
En iyi cevaplar
0
İsim: Emre Burak
Tecrübeleriniz: Tam bir sayı belirtemem yalan olmasın ama +10 server'da yetkili olmuşumdur.
Günlük online süresiniz: 4-8 Saat
Sizden küçük birine karşı nasıl davranırsınız: Henüz benden küçük olduğu için benim idrak edebildiğim şeyleri o arkadaş idrak edemeyecektir. Ondan dolayı alttan alarak saygılı davranırım.
İyi oyunlar.
Emre, skype için oyun içerisinden yazarsan sevinirim.

Darknightmare

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
AD: Seray
AKTİF YER: Mimar
TECRÜBELER: 4 serverda rehber 2 serverda admin 5 serverda mimar not:builderlekta kullanılan kodları bilmiyorum ama el ile dha güzel yapıyorum.
yapıt:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

benden küçük birine de saygılı olr onun yasına inip konusurum iyi anlasırız (:D)
Emek hırsızlığı yapmaya utanmıyor musunuz?

ZeusPatroN

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ne kadar uzaklasirsak uzaklasalim hep o yone gidiyor ender gozu wg li alan diye giremiyoruz bize 1 end bileti borclusunuz en azindan kac kisi bulmus ama girememis wg li oldugundan bare wg li portal cercevelerini kirsaydiniz arkadas 1.5 saat yurudu orayi buldu orasida wg li cikti :/

Kritex

Engineer
En iyi cevaplar
0
ne kadar uzaklasirsak uzaklasalim hep o yone gidiyor ender gozu wg li alan diye giremiyoruz bize 1 end bileti borclusunuz en azindan kac kisi bulmus ama girememis wg li oldugundan bare wg li portal cercevelerini kirsaydiniz arkadas 1.5 saat yurudu orayi buldu orasida wg li cikti :/
Gelince bir bakarım, ben en son baktığımda orası darmadağın edilmişti.