Altın Provanas >[1.20-1.21.8]< Survival & Skyblock & BoxPvP & SkyPvP >[oyna.provanas.com]<

Snowman16

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Survivor Sunucu Aramam Son Buldu Teşekkürler Provanas

DipNot:Bu Sunucu Survival Diye Gecinen Faction Sunuculara Benzemez :)

BatEast

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
serveri öneririm çok oynamışlığım vardır ... Teşekkürler ... provanasa geri dönmeyi düşünüyoumda oyunda herşeyi yaptım sıkılıyorum ...[DOUBLEPOST=1440750395,1440749002][/DOUBLEPOST]ya kurucu bir şey sorucam servere girecem bu isime oyuncu zaten oyunda diyor kardeşimin çarıyla girdim baktım servere bateast yok ee yok olduğu halde nasıl oyunda diyoroda girmiyor ... bugdamı kaldım acaba ?
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Kritex

Engineer
En iyi cevaplar
0
serveri öneririm çok oynamışlığım vardır ... Teşekkürler ... provanasa geri dönmeyi düşünüyoumda oyunda herşeyi yaptım sıkılıyorum ...[DOUBLEPOST=1440750395,1440749002][/DOUBLEPOST]ya kurucu bir şey sorucam servere girecem bu isime oyuncu zaten oyunda diyor kardeşimin çarıyla girdim baktım servere bateast yok ee yok olduğu halde nasıl oyunda diyoroda girmiyor ... bugdamı kaldım acaba ?
Şimdi dene bakalım. İsmindeki büyük küçük harf uyumuna göre kayıt olursunuz. O yüzden dikkatli yaz.

BatEast

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ya kardeşim açmış olabilir modem de kuzenlerimin evinde onlarda köyde modemi sıfırlamam zor ..[DOUBLEPOST=1440837723,1440837357][/DOUBLEPOST]ya kurucu help[DOUBLEPOST=1440837768][/DOUBLEPOST]kurucu sen hero00 ı sıfırlarmısın o boşda[DOUBLEPOST=1440838013][/DOUBLEPOST]ya kurucu yan hesap olarak hero00 ı sıfırlayabilirsin[DOUBLEPOST=1440838044][/DOUBLEPOST]kurucu lütfen

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kritex,Maya adlı rehberin görevden alınmasını istiyorum.Ben aylar önce çöle kale yaptım,adam geldi önüne direkler çekti çukurlar kazdı.Biz de aynısını adama yaptık,şikayet üzerine kaldırıyorduk ki kaldırırken ban yedik.Ben mecbur muyum claimimin önünde kırıktaş duvarı görmeye?
Edit:Ayrıca arkadaşı KustikaHD'yi çağırdı,bizi oltayla lava itmeye çalıştı.Az kalsın ölüyoduk,tp atıp arkadaşını çağırmaya ne hakkı var yahu?

Kritex

Engineer
En iyi cevaplar
0
Kritex,Maya adlı rehberin görevden alınmasını istiyorum.Ben aylar önce çöle kale yaptım,adam geldi önüne direkler çekti çukurlar kazdı.Biz de aynısını adama yaptık,şikayet üzerine kaldırıyorduk ki kaldırırken ban yedik.Ben mecbur muyum claimimin önünde kırıktaş duvarı görmeye?
Edit:Ayrıca arkadaşı KustikaHD'yi çağırdı,bizi oltayla lava itmeye çalıştı.Az kalsın ölüyoduk,tp atıp arkadaşını çağırmaya ne hakkı var yahu?
Bana skypedan yazarsan daha rahat çözeriz, tatilde olduğum için oyuna giremiyorum.

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bana skypedan yazarsan daha rahat çözeriz, tatilde olduğum için oyuna giremiyorum.
Boş verin,zaten o suru yapan arkadaş inadıyla kaldırmadı 3 saat boyunca.Yine kaldırmayacak,o sur kalemin önünde olduğu sürece de rahat etmeyeceğim.Zaten oyundan sıkılıyordum,bırakmam için bir bahane oldu.Teşekkürler.

Kritex

Engineer
En iyi cevaplar
0
Boş verin,zaten o suru yapan arkadaş inadıyla kaldırmadı 3 saat boyunca.Yine kaldırmayacak,o sur kalemin önünde olduğu sürece de rahat etmeyeceğim.Zaten oyundan sıkılıyordum,bırakmam için bir bahane oldu.Teşekkürler.
Isminizi yazın buradan, diğer arkadaşın da ismini yaz. O surları düzeltmek sorun değil, ama böyle bir durumda bana gelmen gerekirdi başkalarını grieflemek yerine. İki tarafada bu seferlik uyarı veriyorum.

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Isminizi yazın buradan, diğer arkadaşın da ismini yaz. O surları düzeltmek sorun değil, ama böyle bir durumda bana gelmen gerekirdi başkalarını grieflemek yerine. İki tarafada bu seferlik uyarı veriyorum.
İsmim derrick_21,arkadaşın ismi Adeleston.Defalarca uyardım oraya sur çekme diye,dinlemedi.Hatta kale yapacaksan yardım ederim dedim.Zaten bizim partideydi bana saldırınca bende partiden attım.Arkada zaten başka insanları da rahatsız etmiş diye duydum.İlginiz için teşekkürler.

Kritex

Engineer
En iyi cevaplar
0
Ben tatilden döndüğümde ilk iş o araziyi düzeltmek olacak. Sizde o zamana kadar grieflemeden olayı içinizde anlaşarak çözerseniz sevinirim. İyi oyunlar

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben tatilden döndüğümde ilk iş o araziyi düzeltmek olacak. Sizde o zamana kadar grieflemeden olayı içinizde anlaşarak çözerseniz sevinirim. İyi oyunlar
Teşekkürler ama arkadaşım suçsuzdu o da kaldırırken banlanmış galiba ama banı kaldırılmamış Maya'ya iletirseniz sevinirim.
İsmi burky090.
Edit:Çektiği duvarın resimleri.

Son düzenleme: