PS4 mü PC mi acil cevap pls

Quesky

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardesim bi sistem topladim kasa normal atx ama mini atx de takilabiliyor bildigim kadariyla.Aga birde sistemde uyuşmazlık var mı bi kontrol etsene.

Quesky

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nerden öğrenebilirim?

Kardeş onun harici bir sorun yok demi sistemde?

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Sistem işlemcisisnde değişiklik yaptım bunda motor gibi diyolar

CapScroll

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
anakarttaki işlemci soketindeki teller işlemci ile uyuşmalıdır mesela benim işlemcim 1155 pin anakartımda da aynı 1155 adet tel bulunuyor bunu öğrenmek için bilgisayarıma sağ tık yapıp özelliklere gir orada işlemci ismi yazacaktır bu işlemci ismini googleda aratıp kaç pin olduğunu öğrenebilirsin. İşlemcinin kaç pin olduğunu öğrendikten sonra anakartıda ona uygun alman gerekir anakartta yazar örnek:
MSI H61M-P20 (G3) H61 ''1155PIN'' ''DDR3''-1333MHz
buradaki ''DDR3'' ise ramini DDR3 alacaksın aynı şekilde örnek:
Corsair Vengeance Bc-cmz16gx3m2a1600c10 Ddr3-1600mhz Cl10 16gb (2x8gb) Dual.

HDD yerine SSD alman daha iyi olabilir veri aktarım hızında büyük rol oynar SSD. Anakartını değiştirmeni öneririm ve vatan bilgisayar yerine hepsiburada.com ile bunları daha ucuza alabilirsin.

bir SSD birde HDD almışsın HDDyi silip 240 GB SSD alman daha iyi ve uygun olacaktır.

korkugunu

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sırf oyun oynuyacaksan ps4 al ama ben başka işlerde yapıcam dersen bütcene uygun bir bilgisayar al. Kendi tercihim ps4 almaman konusunda ps4 güzel değil tamamen şahsi görüşüm ama

CapScroll

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
soğutmada ise bütçen yeterse su ile soğutma sistemi hazırla kardeş donsuzmu koycan bizi diyorsan
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

önerim technopat kanalına girerek uygun bütçeli oyun bilgisayarı videolarını izle orada ben dahil çoğumuzdan daha iyi öneriler bulunmakta bu hoşuma gitti:

InkaX

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Merhaba @Quesky ,
Konudaki Tüm Arkadaşlar Bilsede Yazmışlar Bilmesede.
Ben Sana İşin Açıkçasını Anlatayım.
Eğer Oyun İçin Bir Cihaz Düşünüyorsan Bu PC Olmalıdır. Ancak PC'yi Doğru Hazırlayamazsan PS4 Den Daha Beter Olur. O Yüzden PC'yi Hem Bütçene Göre Hemde İhtiyaçlarına Göre Hazırlamalısın. Sana Önereceğim Markalar ;
Ana Kart : ASUS
RAM : AMD = 8GB Yeterli Olacaktır.
Ekran Kartı: Nvdia GForce Serisi = 2 GB'lık Olması Yeterli Olacaktır.
Harddiske Gelince, 2 Çeşit Disk Var Birisi HDD Birisi SSD. SSD, HDD'ye Göre Daha Hızlı Bilgi Aktardığı İçin SSD Yi Öneririm. Marka Olarak TOSHIBA SSD'leri 10 Numaradır.
İşlemciye Gelince. herkes i5 i7 Fln Yazmış Ama İşlemcide Sana Başka Bir Önerim Var Eğer Hem Güçlü Hem Tasarruflu Bir İşlemci İstiyorsan İntel Haswell Önerimdir.
Bu Şekilde Yada Buna Benzer Bir Sistem Toplaman Senin Hem Bütçene Hemde İhtiyaçlarına Göre İyi Bir Seçim Olacaktır.
İyi Forumlar...

Quesky

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hepiniz sağolun ben pc ye karar verdim uygun fiyatlı bir sistem yaptım en kısa zamanda alırım inş arkadaşlar bu arada ekran kartı ve işlemcide amd tavsiyemdir eskiden ısınma sorunu vardı diye sevilmiyodu şimdi öyle bir durum yok.

anakarttaki işlemci soketindeki teller işlemci ile uyuşmalıdır mesela benim işlemcim 1155 pin anakartımda da aynı 1155 adet tel bulunuyor bunu öğrenmek için bilgisayarıma sağ tık yapıp özelliklere gir orada işlemci ismi yazacaktır bu işlemci ismini googleda aratıp kaç pin olduğunu öğrenebilirsin. İşlemcinin kaç pin olduğunu öğrendikten sonra anakartıda ona uygun alman gerekir anakartta yazar örnek:
MSI H61M-P20 (G3) H61 ''1155PIN'' ''DDR3''-1333MHz
buradaki ''DDR3'' ise ramini DDR3 alacaksın aynı şekilde örnek:
Corsair Vengeance Bc-cmz16gx3m2a1600c10 Ddr3-1600mhz Cl10 16gb (2x8gb) Dual.

HDD yerine SSD alman daha iyi olabilir veri aktarım hızında büyük rol oynar SSD. Anakartını değiştirmeni öneririm ve vatan bilgisayar yerine hepsiburada.com ile bunları daha ucuza alabilirsin.

bir SSD birde HDD almışsın HDDyi silip 240 GB SSD alman daha iyi ve uygun olacaktır.
Saolasın çok yardımda bulundun.

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben de Ocak civarında 2500'e monitör dahil sistem toplayacağım, şu tarz:
Intel Core i5 4460 Soket 1150 3.2GHz 4 Çekirdek
Asus Nvidia GTX750 Ti Strix OC 2GB
8 GB (2x4)
Asus H97 Gamer

Tabi sen monitörü katmayıp 2500'e toplayacaksan daha da arttırabilirsin ama tavsiyem işlemcini i5 4460 olarak kullanman daha üstü oyun için abartıdır.
Ayrıca 4690K koymuşsun bu kodun yanında K olması çarpan kilitlerinin açık olduğunu yani overclock edilebildiğini gösterir. Overclock yapmayacaksan K ibareli işlemci alman fazladan para vermene yol açar.

Edit: Frisby'den uzak dur. Everest'ten de uzak dur ama Frisby'nin adını bile ağzına alma. Sakın ha. O derece sıkıntılı.

Son düzenleme:

Quesky

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadasim ben sistemi topladim
Sapphire R9 280X VAPOR-X GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı
Bununla minecraft shaders ultrada kaç fps alırım