PS4 mü PC mi acil cevap pls

Quesky

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sapphire R9 280X VAPOR-X GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX1İşlemcian KKartı
MSI H81M PRO-VD DDR3 1600MHz S+V+GL+16X 1150p
Kingston 240GB HyperX Savage Serisi Sata 3.0 Cache SSD (Okuma 560MB/Yazma 530M
GSKILL 8GB (2x4G)Trident X DDR3 2400MHz CL10 1.65V Dual Kit Ram
Dark Sub-Zero USB 3.0 SSD Ready ATX Siyah Oyuncu Kasası
AMD FX X6 6300 Soket AM3+ 3.5GHz 14MB Önbellek 95W 32nm İşlemci
Sistem bu

Kaç fps alırım shaderla birlikte

Ben de Ocak civarında 2500'e monitör dahil sistem toplayacağım, şu tarz:
Intel Core i5 4460 Soket 1150 3.2GHz 4 Çekirdek
Asus Nvidia GTX750 Ti Strix OC 2GB
8 GB (2x4)
Asus H97 Gamer

Tabi sen monitörü katmayıp 2500'e toplayacaksan daha da arttırabilirsin ama tavsiyem işlemcini i5 4460 olarak kullanman daha üstü oyun için abartıdır.
Ayrıca 4690K koymuşsun bu kodun yanında K olması çarpan kilitlerinin açık olduğunu yani overclock edilebildiğini gösterir. Overclock yapmayacaksan K ibareli işlemci alman fazladan para vermene yol açar.

Edit: Frisby'den uzak dur. Everest'ten de uzak dur ama Frisby'nin adını bile ağzına alma. Sakın ha. O derece sıkıntılı.
Verdigin bilgi icin tesekkurler ama yeni yaptigim sisteme baksan?

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sapphire R9 280X VAPOR-X GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX1İşlemcian KKartı
MSI H81M PRO-VD DDR3 1600MHz S+V+GL+16X 1150p
Kingston 240GB HyperX Savage Serisi Sata 3.0 Cache SSD (Okuma 560MB/Yazma 530M
GSKILL 8GB (2x4G)Trident X DDR3 2400MHz CL10 1.65V Dual Kit Ram
Dark Sub-Zero USB 3.0 SSD Ready ATX Siyah Oyuncu Kasası
AMD FX X6 6300 Soket AM3+ 3.5GHz 14MB Önbellek 95W 32nm İşlemci
Sistem bu

Kaç fps alırım shaderla birlikte

Verdigin bilgi icin tesekkurler ama yeni yaptigim sisteme baksan?
Öncelikle sistem uyumsuz. Koyduğun anakart Intel işlemcileri desteklerken sen AMD işlemci koymuşsun.

SüperAhmet

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
PC ama sadece oyun oynuyacam ve oyun alacak kadar bütçem var diyorsan PS4 (oyunlar daha pahalıdır)

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Amd destekli aramistim zaten dunden beri ugrasiyorum 1000 tl gecmiyecek sekilde amd ekran karti onersen?
Ben ekran kartında nvidia'dan anlarım amd'de hangisi kaliteli bilemem. Şunu da söyleyeyim bana göre nvidia amd'ye göre katbekat daha iyi. Ayrıca nvidia'nın çoğunda Cuda Render yapılabilmesi hoş bir özellik.

Quesky

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben ekran kartında nvidia'dan anlarım amd'de hangisi kaliteli bilemem. Şunu da söyleyeyim bana göre nvidia amd'ye göre katbekat daha iyi. Ayrıca nvidia'nın çoğunda Cuda Render yapılabilmesi hoş bir özellik.
Ekrankartı olarak
MSI R9 380 GAMING 4GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı
Sectim sence iyi mi kac fps verir bu arada anakarti duzelttim

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Budur

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ekrankartı olarak
MSI R9 380 GAMING 4GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı
Sectim sence iyi mi kac fps verir bu arada anakarti duzelttim

Budur
Anakartın uyumlu fakat bu sefer ram frekansı ile anakart'ınki uymuyor. Yine çalışır fakat ram'in frekansı olan 2400MHz'de değil, Anakartın frekansı olan 2133'te çalışır. Ha sorun olur mu düşük frekansta çalışması, hayır, ben bile şu an topladığım sisteme 1600MHz RAM koyuyorken 2133 gayet yeterli. Ancak 1233MHz RAM koyman daha az fiyat harcamanı sağlayacaktır.

Quesky

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anakartın uyumlu fakat bu sefer ram frekansı ile anakart'ınki uymuyor. Yine çalışır fakat ram'in frekansı olan 2400MHz'de değil, Anakartın frekansı olan 2133'te çalışır. Ha sorun olur mu düşük frekansta çalışması, hayır, ben bile şu an topladığım sisteme 1600MHz RAM koyuyorken 2133 gayet yeterli. Ancak 1233MHz RAM koyman daha az fiyat harcamanı sağlayacaktır.
Yani ttnetin 8mbps internet verip bize sadece 400 kbps gelmesi gibi değil mi?

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yani ttnetin 8mbps internet verip bize sadece 400 kbps gelmesi gibi değil mi?
O biraz farklı.
Şöyle örnek vereyim.
RAM: Araban
Anakart: Yol
Bu durumda senin arabanın max. yapabileceği hız 2400 fakat gideceği yolun hız sınırı 2133. Kurallara uymak mecburiyetindesin, o araba her ne kadar daha hızlı gidebilse de yolun hız sınırından dolayı o arabayla tam hıza çıkamazsın.

Quesky

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
O biraz farklı.
Şöyle örnek vereyim.
RAM: Araban
Anakart: Yol
Bu durumda senin arabanın max. yapabileceği hız 2400 fakat gideceği yolun hız sınırı 2133. Kurallara uymak mecburiyetindesin, o araba her ne kadar daha hızlı gidebilse de yolun hız sınırından dolayı o arabayla tam hıza çıkamazsın.
Ama 2133 mhz ile 2400 mhz arasinda cok fark varmi?

Quesky

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bi fark yok. 2133 MHz çok yeterli olacaktır. Dedim ya, Ocak'ta toplayacağım sistemde 1600MHz kullanacağım o bile yeterli. Sen anakartının frekansı olan 2133'te ram al ki fala para verme.
Kardeşim 1600 mhz yaptım monitör parası da klavye parasıda çıktı aradan saolasın

Kardeşim 1600 mhz yaptım monitör parası da klavye parasıda çıktı aradan saolasın
Performansda sorun olmaz demi?

CapScroll

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hepiniz sağolun ben pc ye karar verdim uygun fiyatlı bir sistem yaptım en kısa zamanda alırım inş arkadaşlar bu arada ekran kartı ve işlemcide amd tavsiyemdir eskiden ısınma sorunu vardı diye sevilmiyodu şimdi öyle bir durum yok.

Saolasın çok yardımda bulundun.
Önemli değil umarım en yakın zamanda mükemmel bir oyun bilgisayarı toplayabilirsin. Kasa önerim Dark - Sub Zero ben iki gün önce aldım çokta memnunum ön tarafında USB 3.0 portları bulunmakta,geniş ,içerisinde HDD-SDD-DVD ROM bölümleri bulunmakta + kabloların kasa içerisinde karışıklık yapmaması için arka taraftan geçirebilirsin
Edit: buyur ben buradan aldım indirimli ve uygun fiyat