[=PSI Topu, Aerokinezi, Pieriokinezi ve Chi Bükme Teknikleri (Benden)=]

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
İçi su dolu orta ya da büyük boy camdan bir kase alın. Camdan, çünkü suyun tamamını görebilirsiniz. Mantar tıpa gibi su üstünde kolayca yüzebilen bir nesneyi üzerine yerleştirin. (Telekinezi alıştırmalarında önerilen iki ucuna kibrit çöpü batırılmış iğne gibi)
Şimdi sıra geldi işin en çok pratik ve imajinasyon isteyen bölümüne: Kasenizin karşısında gözlerinizi kapayın. Suyun enerjisini, serinliğini, titreşimlerini hissedin. Onun enerjisiyle kendinizinkini birleştirin. Zihninizde, suyla kurduğunuz enerji bağını hayal edin. Suyun sesini zihninizde duyun, zerafetini hissedin. Bu düşüncelerinizi zihninize kopyalayın ve suyla bir olun. Kendinizi hazır hissettiğiniz zaman gözleriniz açın. Fakat suyla kurduğunuz bağlantıyı kaybetmeyin. O senin bir parçan ve sen de onun. Enerjiyi, zihninizde tutun. Su hareketlenecektir… Ve şimdi, Sudan bir parçasın.. Ona istediğin emri verebilirsin. Kasenin içinde bir girdap oluşturduğunu hayal et. Gittikçe büyüyor ve sürekli hız kazanıyor. İşte o sensin… Bunu yapmayı başardığını hissettiğin ana kadar yapmaya devam et… Sabırlı ol, ilk bir kaç denemede olmuyorsa, ki olmaması muhetemeldir, daha çok egzersiz yap.

Ve sonra zihnini dinlendir.

iyiymiş bak :D

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Ya yeselectro şöyle şeyleri forumda anlatma lütfen kendini bir şey sanan her işe burnunu sokan ve herşeyi başarabileceğini ve bilen sanan
bazı arkadaşlarımız bu işlere kalkışıp kendilerine zarar vericekler ve bedelini ağır ödüyecekelr dünkü bir arkadaşımızda liflerini yırtmıştı saten bizim zorii yüzünden.O kadar uyarıyorum bi beni takan yok.
Benide şu grubunuza alın.

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Ya yeselectro şöyle şeyleri forumda anlatma lütfen kendini bir şey sanan her işe burnunu sokan ve herşeyi başarabileceğini ve bilen sanan
bazı arkadaşlarımız bu işlere kalkışıp kendilerine zarar vericekler ve bedelini ağır ödüyecekelr dünkü bir arkadaşımızda liflerini yırtmıştı saten bizim zorii yüzünden.O kadar uyarıyorum bi beni takan yok.
Beni mi kastettin lan şimdi? Lan hackliyolar şu an beni :D

• Beğen
Reactions: DIO

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Herkes beceremez zaten. Gerilme, arkana yaslan ve gül benim gibi :D

• Beğen

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Herkes beceremez zaten. Gerilme, arkana yaslan ve gül benim gibi :D
Bu işten zevk alabilirsin ama bu işin ne kadar tehlikeli olduğunu anlayamıyor gibisin bu çocuklar kendilerini öldürebilirler ve bunları yaparken kendilerinin öldürmeleri çok basittir.Hadi diyelim ölmek o kadar basit değil fakat çocuk ölmekten beter olur.
Çünkü bu tür işlerle aşırı haşır neşir olursanız yani bu işleri TAM bilmeden yaparsanız başınıza gelicek şeyler:
1 - Sapıtırsınız Dinden çıkarsınız.
2 - Akli dengenizi kaybedip tımarhaneye yatırılırsınız.
3 - Cinler gelip sizinle oynar ve sonunda sizi öldürürler.
4 - Vücudunuza zarar verirsiniz ve o uvzunuzu bir daha kullanamaya bilir veya o uvzunuzu kullanılamaz hale getirebilirsiniz.
Umarım anlatabilmişimdir bu etkileri genel olarak söyledim ben.Anlayan anlar anlamayan hatasında birilerini suçlar.

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bu işten zevk alabilirsin ama bu işin ne kadar tehlikeli olduğunu anlayamıyor gibisin bu çocuklar kendilerini öldürebilirler ve bunları yaparken kendilerinin öldürmeleri çok basittir.Hadi diyelim ölmek o kadar basit değil fakat çocuk ölmekten beter olur.
Çünkü bu tür işlerle aşırı haşır neşir olursanız yani bu işleri TAM bilmeden yaparsanız başınıza gelicek şeyler:
1 - Sapıtırsınız Dinden çıkarsınız.
2 - Akli dengenizi kaybedip tımarhaneye yatırılırsınız.
3 - Cinler gelip sizinle oynar ve sonunda sizi öldürürler.
4 - Vücudunuza zarar verirsiniz ve o uvzunuzu bir daha kullanamaya bilir veya o uvzunuzu kullanılamaz hale getirebilirsiniz.
Umarım anlatabilmişimdir bu etkileri genel olarak söyledim ben.Anlayan anlar anlamayan hatasında birilerini suçlar.
Burada Anti-Dinsel Bir Yoga Hareketleri Yapmıyoruz. Yapılan tek şey ellerimizi küre gibi yapmak felan. 3. madde zaten biraz saçma olmuş.

• Beğen