cbg2002
Işık Taşı Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
BendeeeeeeğğğğğSeninle çalışma yapmak istiyorum .-.
BendeeeeeeğğğğğSeninle çalışma yapmak istiyorum .-.
Burada dinden çıkartan şey yoga hareketleri değil ayrıca bundaki en mantıklı madde ise 3. madde bunu anlayamıyorsundur kesin ve bunu bilmiyorsan bu işle uğraşmamanı tavsiye ederim.Burada Anti-Dinsel Bir Yoga Hareketleri Yapmıyoruz. Yapılan tek şey ellerimizi küre gibi yapmak felan. 3. madde zaten biraz saçma olmuş.
O zaman astral seyahat öldürür demeli miyiz buna bakılırsa?Burada dinden çıkartan şey yoga hareketleri değil ayrıca bundaki en mantıklı madde ise 3. madde bunu anlayamıyorsundur kesin ve bunu bilmiyorsan bu işle uğraşmamanı tavsiye ederim.
Aynen öyle saten astral seyahati tam anlamadan yapmamalısınız o sizi öldürebiliyor bir zincir gibi bağ var vücudunuzda işte fazla açılırsanız o bağ kopabiliyor ve sizde ölüyorsunuz veya siz astral seyehatteyken çok yüksek bir se patlama gibi çıkarsa işte o zmaanda ölüyorsunuz.O zaman astral seyahat öldürür demeli miyiz buna bakılırsa?
Bırak bununla yaşayalım. Sonun Bestia gibi olmasınBöyle bir şey yok gençler inanmayın. Kendinizi kandırmayın
1 - 2 Ay banlandın ve ölü gibi oldun Laizen sağolsun.Evet Arkadaşlar 3 Gün Banlandım Diye [1 Ay Banlıcaz Dedikleri Halde] Ölmedim...
1 - 2 Ay banlandın ve ölü gibi oldun Laizen sağolsun.
Düşüncelerle yerinden oynatıla bilecek ,kaldırılabilecek tek şey y.rak M.A
O ayrı o direk beyne bağlı ama bu kendiliğinden hayal kurarak oluyor ayrıca bi anda olmuyo öyle .D1 Ay Değil 1 Hafta[DOUBLEPOST=1405954938,1405954854][/DOUBLEPOST]
Sana Katılıyorum. Ama Elimizi Oynatabiliriz![]()
Aynen beyne bağlı ne zaman aşklı* bi' şeyler düşünsem saniyeler içerisinde uzaya doğru uzanıyor benimkisi.O ayrı o direk beyne bağlı ama bu kendiliğinden hayal kurarak oluyor ayrıca bi anda olmuyo öyle .D