[=PSI Topu, Aerokinezi, Pieriokinezi ve Chi Bükme Teknikleri (Benden)=]

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Burada Anti-Dinsel Bir Yoga Hareketleri Yapmıyoruz. Yapılan tek şey ellerimizi küre gibi yapmak felan. 3. madde zaten biraz saçma olmuş.
Burada dinden çıkartan şey yoga hareketleri değil ayrıca bundaki en mantıklı madde ise 3. madde bunu anlayamıyorsundur kesin ve bunu bilmiyorsan bu işle uğraşmamanı tavsiye ederim.

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Burada dinden çıkartan şey yoga hareketleri değil ayrıca bundaki en mantıklı madde ise 3. madde bunu anlayamıyorsundur kesin ve bunu bilmiyorsan bu işle uğraşmamanı tavsiye ederim.
O zaman astral seyahat öldürür demeli miyiz buna bakılırsa?

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
O zaman astral seyahat öldürür demeli miyiz buna bakılırsa?
Aynen öyle saten astral seyahati tam anlamadan yapmamalısınız o sizi öldürebiliyor bir zincir gibi bağ var vücudunuzda işte fazla açılırsanız o bağ kopabiliyor ve sizde ölüyorsunuz veya siz astral seyehatteyken çok yüksek bir se patlama gibi çıkarsa işte o zmaanda ölüyorsunuz.

RaptorEX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İleride kesin kötü tarafım beni yönetecek(Pieriokinezi insanlar üzerinde denemek) akrabalarım dışında mahalle Salak Dolu
neyse ben elektrokinezi ve hidro kineziye yöneliyim

BlackiePie

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu arada "Aay ben pıyrokinezi ve biyokinezi yapıyom yha. Göz rengim açıldı, mavi oldu xd" Diyenler gözümde cidden safsataya inanan kişilerden öte değildir. Özellikle de yalan attıkları için seviyeleri dahada bir düşer.

ParaVer

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hadi tamam bana para vermiyonuz, bare kineziye inananlara karışmayın be kardeşim.[DOUBLEPOST=1405677090,1405670920][/DOUBLEPOST]I'm not sad you son of a man who saved the world!

mehmoking

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Düşüncelerle yerinden oynatıla bilecek ,kaldırılabilecek tek şey y.rak M.A