Puan Sistemi Kaldırıldı, Fakat Rütbe Sistemi Kaldırılmadı (Öneri)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Merhabalar merhabalar.
Bi' süre önce @craft_man tarafından foruma gelmiş yeni temayla birlikte biliyorsunuz birkaç özellik de geldi.
Reklamların azaltılması gibi vs. vs.
Bunlarla birlikte puan sistemi de kaldırıldı.
Artık mesaj sayımıza, beğeni sayımıza göre puan almayacağız.

Fakat hala puanlarla belirlenen rütbeler hayatta.
Şahsen saçma buluyorum bunu.
@craft_man 'dan rütbe sistemini kaldırıp yeni bir rütbe sistemi koymasını istiyorum.
Bu sistemde forumda bulunduğumuz süreyle rütbe atlayacağız.
Tek istediğim bu.

Peki her uyenin yaptigi update sayisina gore rutbe verilse nasil olur? Ornegin bir konuya baktiysan update oluyor. Yani forumdaki hareketlerimiz, rutbemizi belirliyor.
Bu konuyla ilgilenileceğini düşünüyorum ve herkese iyi forumlar diliyorum.

Son düzenleme:
I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Bence begeni sayisina gore rutbe alinmali. Adam uzun suredir forumda bulunur ama mantiksiz, sacma sapan mesajlar atar. Ama mantikli mesajlar atan uyenin begeni sayisi da yuksek olur.

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bence begeni sayisina gore rutbe alinmali. Adam uzun suredir forumda bulunur ama mantiksiz, sacma sapan mesajlar atar. Ama mantikli mesajlar atan uyenin begeni sayisi da yuksek olur.
Saçma sapan mesajlar atan şahıs zaten burada rütbe atlayacak kadar hayatta kalamaz. :)
Oradan başkası gelir çaktırmadan beğeni kasar al sana beleşten puan. :)
Önüne geçilemeyecek tek şey forumda bulunma süresi. :)
Yoksa ben de beğeniyle rütbe atlansın diyebilirdim. :)
Bence de yararlı posterlara bir engel olur
Yorumun için teşekkürler. :)

Pudilo

Ver yetkiyi gör etkiyi.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Eski sistem iyiydi ama , Beğeni + Mesaj Sayısı - 2UyarıSayısı gibi bir şey olabilir. Alınan uyarılarda puana etki etmeli demek istediğim .
Tabi öyle bir şey olması durumda işin biraz zor @Zurinqun

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Saçma sapan mesajlar atan şahıs zaten burada rütbe atlayacak kadar hayatta kalamaz. :)

Yorumun için teşekkürler. :)
Bu kez de arkaplanda acik birakmazlar mi?

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
TAmam o zaman ben forumu açık tutarken bi okula gidip geliyim sonra 5 rütbe atlamış olurum :)

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Puan Neye yarıyor anlamadım :S

Havadan başka bir şey değil bence :E en iyisi beğeni :p

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
TAmam o zaman ben forumu açık tutarken bi okula gidip geliyim sonra 5 rütbe atlamış olurum :)
Rütbe atlamak öyle saatle maatle bir şey olmayacak. :) Hangi devirdeyiz de 1 saatte bir rütbe atlıyoruz. :)
Bu kez de arkaplanda acik birakmazlar mi?
Rütbe atlamak öyle saatle maatle bir şey olmayacak. :) Hangi devirdeyiz de 1 saatte bir rütbe atlıyoruz. :)[DOUBLEPOST=1417204824,1417204764][/DOUBLEPOST]
Ben bırakırım şahsen ._. Nolacak ki arkaplanda tf2 oynarken açık dursa ._.
Rütbe atlamak öyle saatle maatle bir şey olmayacak. :) Hangi devirdeyiz de 1 saatte bir rütbe atlıyoruz. :)
Puan Neye yarıyor anlamadım :S

Havadan başka bir şey değil bence :E en iyisi beğeni :p
Puanlar bence gayet iyi şahsi görüşüm olarak forumdaki üyelerin durumunu gösterir.

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi

Bu sık sık yapilabilir yani zor bir sey degil. Benim gunde forumu arkaplanda acabilecegim en az 3 saatim oluyor. Bir haftada 21 saat. Ayda 90 saat. Az degil yani.

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ya da şöyle yapalım, rütbe diye bir şey olmasın.
Ama; mesaj sayısına göre puan kazanacaksak herkes gereksiz post kasacak. Mesela konu dışı genel bölümünde sohbet konusu açmak gibi.
Beğeni sayısına göre puana gelecek olursak; aslında mantıklı. @Iskefiyeli18 'e katılıyorum. Fakat yan hesap, ya da birisiyle anlaşıp beğeni sayısını arttırmak da var.
Bu iki neden sonucu forumda bulunduğumuz süre zardıyla rütbe atlatılmasını istedim.

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Durma ile olsa ve TAPATALK da sayılsa şuana dek 300(12,5Gün) + saat olmuştur benim ,Rütbem Şu Olurdu herhalde (süper müper ultra k@ka muka enderdragon katili) :p

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bu süre işiyle ilgili pek detaya inemeyeceğim. Belki özel bir sistem yaparlar forumda boş boş durursanız o süreler geçerli olmaz illa bir şey yapmanız gerekir.
Sizin yorumlarınızı pek umursamıyorum onlar şizin şahsi görüşleriniz asıl kararı @craft_man verecek. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...