Puan Sistemi Kaldırıldı, Fakat Rütbe Sistemi Kaldırılmadı (Öneri)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Ya da şöyle yapalım, rütbe diye bir şey olmasın.
Ama; mesaj sayısına göre puan kazanacaksak herkes gereksiz post kasacak. Mesela konu dışı genel bölümünde sohbet konusu açmak gibi.
Beğeni sayısına göre puana gelecek olursak; aslında mantıklı. @Iskefiyeli18 'e katılıyorum. Fakat yan hesap, ya da birisiyle anlaşıp beğeni sayısını arttırmak da var.
Bu iki neden sonucu forumda bulunduğumuz süre zardıyla rütbe atlatılmasını istedim.
Evet mantikli ama her uyenin aldigi begeni kaydediliyor. Begenilerim bolumunden ziyaret edebiliyorsun. Bu bolum herkese acik olursa begeni kasma sorunu da ortadan kalkmaz mi?

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Bu süre işiyle ilgili pek detaya inemeyeceğim. Belki özel bir sistem yaparlar forumda boş boş durursanız o süreler geçerli olmaz illa bir şey yapmanız gerekir.
Sizin yorumlarınızı pek umursamıyorum onlar şizin şahsi görüşleriniz asıl kararı @craft_man verecek. :)
aslında beğeni, post, zaman, uyarı gibi şeylerden bir formül olsa bi şekilde o formülden puan kazansak iyi olabilir.

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Peki her uyenin yaptigi update sayisina gore rutbe verilse nasil olur? Ornegin bir konuya baktiysan update oluyor. Yani forumdaki hareketlerimiz, rutbemizi belirliyor.

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Evet mantikli ama her uyenin aldigi begeni kaydediliyor. Begenilerim bolumunden ziyaret edebiliyorsun. Bu bolum herkese acik olursa begeni kasma sorunu da ortadan kalkmaz mi?
Peki her uyenin yaptigi update sayisina gore rutbe verilse nasil olur? Ornegin bir konuya baktiysan update oluyor. Yani forumdaki hareketlerimiz, rutbemizi belirliyor.
Bak gözüme girdin iyice. Gerçekten çok iyi bi' fikir. Konuyu güncelleyeyim şimdi.
aslında beğeni, post, zaman, uyarı gibi şeylerden bir formül olsa bi şekilde o formülden puan kazansak iyi olabilir.
Iskefiyeli'nin yorumu çok iyi. Umarım @craft_man bizim için böyle bir şey yapar. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...