ruddeTR

projects.gg
Emektar Üye
Mesajlar
928
En iyi cevaplar
2
Beğeniler
925
Puanları
2,625

Screenshot_3.png

PUBG Kasalar
Herkese merhabalar! Bu konu altında yeni kasalardan ve eski kasalardan, fiyatlarından ve bunların nasıl kazanıldıklarından bahsedeceğiz.

Ne işe yararlar?

Kasalar size oyun içerisinde giyebileceğiniz rastgele kostümler kazandırır. Tamamen şans odaklı ödül alırsınız ve çok nadir bir kostüm çıkarabilme şansınız da sıradan bir kostüm çıkarma şansınız da vardır.

Screenshot_1.png
Ücretlendirme
Her oyun başına kazandığınız Battle Point(BP) ile REWARDS bölümünden kasa satın alabiliyorsunuz. Dağıtımı devam etmeyen kasalar ise Topluluk Pazarında satılıyor. Bugüne göre fiyatlarını listelemek gerekirse şu şekilde listeleyebiliriz:
Pioneer Crate: Eski fiyatı 700BP(her alımda 2x fiyat ve Pazar günleri tekrar 700BP), Güncel fiyatı -57TL
PLAYERUNKNOWN'S SET(Pre-Order Crate): Eski fiyatı 150TL, Güncel fiyatı -7,092TL(En pahalı sipariş -5,716TL)
TWITCH PRIME SET: Eskiden bir Twitch kanalına Prime ile abone olup PUBG'yi Twitch ile bağlayınca ücretsiz veriyordu, Güncel fiyatı ise -380TL
Gamescom Invitational Crate: Eski fiyatı 700BP(her alımda 2x fiyat ve Pazar günleri tekrar 700BP), Güncel fiyatı -25TL
Oyun içerisinde hâlen 700BP(her alımda 2x fiyat ve Pazar günleri tekrar 700BP'ye düşen) kasaları şu şekilde listeleyebiliriz:
Survivor Crate,
WANDERER Crate,
BIKER CRATE(Yeni),
DESPERADO CRATE(Yeni)
Haftalık kaç kasa alabilirim?
Bir hafta içerisinde en fazla 6 tane kasa satın alabilirsiniz ve unutmayın ki her alışınızda fiyatı ikiye katlanıyor (5 ve 6. alımlarda ikiye katlanması yerine fiyatı 1.400BP artıyor). Taban fiyatı ise 700BP olduğu için bu sıralama şu şekilde gidiyor:
700BP - 1.400BP - 2.100BP - 4.200BP - 5.600BP - 7.000BP
Her Pazar'ı Pazartesi'ye bağlayan gece, Türkiye saatiyle yaklaşık 04.00 civarı kasa fiyatları tekrardan sıfırlanıyor.
Değerlenme ihtimali olan kasalar
Görünüşe göre DESPERADO CRATE, Gamescom Invitational Kasası gibi bir Anahtar istediği ve içerisinden fiyakalı kostümler çıkardığından dolayı fiyatı en fazla 9TL'ye kadar düşecek gibi duruyor.

SURVIVOR CRATE içerisinde fiyakalı kostümler içermesine karşın, oyun içerisinde yaklaşık bir iki üç saat oynamayla elde edilebildiği için fiyatı git gide düşmüştü ve şu an 1,5TL civarında geziyor. Bu kasanın REWARDS bölümünden çıkma şansı %10 olarak belirlendi. Eskiden %50 olduğu için sıradanlaşmıştı. Bunun fiyatının 10TL civarına çıkacağı ve içerisindekilerin de bir miktar değerlenebileceği görüşlerim arasında.

Kasalar hakkında aktarabileceğim bilgiler bu kadardı, herkese iyi forumlar!
 


YasirUS

Obsidyen Madencisi
Mesajlar
1,335
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
891
Puanları
3,140
Görünüşe göre DESPERADO CRATE, Gamescom Invitational Kasası gibi bir Anahtar istediği ve içerisinden fiyakalı kostümler çıkardığından dolayı fiyatı en fazla 9TL'ye kadar düşecek gibi duruyor.
1.05 TL olarak wanderer ve survivor kasadan bile daha ucuz bir kasa haline geldi :D
 

YasirUS

Obsidyen Madencisi
Mesajlar
1,335
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
891
Puanları
3,140
Tahminler uzun vadeye dayalı :)
Desperado kasalarının gelme şansı %70 - %80 civarı olduğu için çok yüksek sayıda var piyasada onun için yükseleceğini sanmıyorum.

Bu arada set ile kasa farklı şeyler onu konuda belirtirsen daha iyi olabilir.
 

Üst