Yardım PvP sorunu

ChromeOyunda

Play.LiteRise.net
En iyi cevaplar
0
İyi günler arkadaşlar çok değişik sorunla karşılaşıyorum Phoneix anti cheat vardı sunucumda oyuncular birbirlerine 10 saniye de bir felan vuruyor sildim hiçbir hile koruması yokken normal pvp atılıyor sonra spartan yükledim Spartan normal ws atılıyor ama arada hit bozuluyor vurulmuyor

BalonTR

Biz ayıya dayı demeyiz, Köprüyü yıkarız.
Forum Yöneticisi
En iyi cevaplar
162
Öncelikle merhaba @kelleci1546,
Pluginleri leak kullanmıyorsunuz dimi çünkü leak pluginlerin birden fazla sorunları çıkabilir.

Bernard

Бернард
Danışman
Geliştirici
En iyi cevaplar
61
CPS Limitörü yüzünden. Oyuncular fight sırasında 15-16CPS değerlerine çıkabiliyor. Cps derken saniyede tıklama sayısı. Bu limitörün üst limitini yüksek ihtimalle config dosyasından ayarlayabilirsiniz. Bu değeri 18 yapmanızı tavsiye ederim.

Spartan Advanced Anticheat plugini için CPS limiti varsayılan olarak 15 ayarlanmış. “checks.yml” dosyası içinde bulunuyor.

ChromeOyunda

Play.LiteRise.net
En iyi cevaplar
0
CPS Limitörü yüzünden. Oyuncular fight sırasında 15-16CPS değerlerine çıkabiliyor. Cps derken saniyede tıklama sayısı. Bu limitörün üst limitini yüksek ihtimalle config dosyasından ayarlayabilirsiniz. Bu değeri 18 yapmanızı tavsiye ederim.

Spartan Advanced Anticheat plugini için CPS limiti varsayılan olarak 15 ayarlanmış. “checks.yml” dosyası içinde bulunuyor.
Sanki Oyunculara Vuruluyorya Pingden Fln Sekmiyor Diyelim öylede aynı sorun oluyor