Rabisu.com | Minecraft Sunucu Satışları | BotNet, Bot ve DDOS Korumalı | Otomatik VDS ve Minecraft Kurulumu

iskelet65

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam biz zaten ayarlı bir şekilde koyduk onları sitemizdeki sadece faction plugini 1.7 diğer pluginlerimiz 1 .8 sürüm uyumsuzluğu olabiliyor şu an yeni plugin paketlerimize başlamış bulunmaktayız en kısa sürede orada görebileceksiniz herhangi bir sorununuz olduğunda ticket açın yardımcı olalım ...
Saygılarımızla Rabisu Ekibi ...
Yanlış anlamayın yani ilgilisiniz zaten ona lafım yok ben ticket atıp daha sayfayı kapamadan 2 dakikada cevap geliyor.Bide yeni plugin paketiniz tahmini kaç gün vrya kaç hafta sonra olur ?

Rabisu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Yanlış anlamayın yani ilgilisiniz zaten ona lafım yok ben ticket atıp daha sayfayı kapamadan 2 dakikada cevap geliyor.Bide yeni plugin paketiniz tahmini kaç gün vrya kaç hafta sonra olur ?
Hocam şu an faction , skyblock , eggwars pl paketimiz eksik onlarda tahminen 1 hafta içerisinde hazır olur beklemede kalın isterseniz ticket açın hazır olunca atalım ...
Saygılarımızla Rabisu Ekibi

iskelet65

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam şu an faction , skyblock , eggwars pl paketimiz eksik onlarda tahminen 1 hafta içerisinde hazır olur beklemede kalın isterseniz ticket açın hazır olunca atalım ...
Saygılarımızla Rabisu Ekibi
Peki faction paketinde rankup plugini olucakmı çünkü şuandaki pakette yoktu onu ayarlamak bana göre(bilmeyenler icin) biraz zorda ?

Rabisu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Peki faction paketinde rankup plugini olucakmı çünkü şuandaki pakette yoktu onu ayarlamak bana göre(bilmeyenler icin) biraz zorda ?
Aynen hocam rütbe sistemi içinde bulunmaktadır ...
Ben desteğe ticket attım bugecord kurulumu 20 tl dediler şimdi niye ücretsiz diyorsunuz.

Ben desteğe ticket attım bugecord kurulumu 20 tl dediler şimdi niye ücretsiz diyorsunuz.
Hocam önceden kurulumumuz ücretsizdi şimdi ücretli hale geldi çok fazla istek ve aşırı yüklenme oluyor bu yüzden böyle bir yöntem yaptık , para vermek istemeyenler için ise video çekmeyi planlıyoruz ...

iskelet65

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Rabisu şimdi farkettim 2 hafta sonra sizin java jar lardan hiçbiri yokmuş paketinizde ben yüklediğimde farketmedim sadece dosyaları varmış ?

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
hocam az önce canlı destekle konuşluyordum destek çok kafa dengi biri otursak şöyle 3 saat sohbet ederim valla tavsiye ederim beyler bende sunucumu yeniden açtığımda rabisuya taşıyacağım @Rabisu

Son düzenleme: