• Bu bölüme herkes konu açabilir. Bu bölümdeki konuların, gamer.com.tr tarafından güvenilirliği teyit edilmemiştir. Bu bölümdeki şirketlerden (ya da şirket olduğunu iddia eden kişilerden) alacağınız hizmetlerle ilgili yaşadığınız sorunlardan gamer.com.tr ve Gamer Yönetim Ekibi sorumlu değildir.

Detaylı bilgi için buraya tıklayarak bilgilendirme konusunu okuyun lütfen.

Rabisu mu Batihost mu ?

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum bende ikisini denedim rabisu kabul lagı daha az ama kolayca bot saldırısı, veya op saldırısı alabilcek bir sunucu. bu yüzden batıhostu tercih ederim. rabisuda server hacklemek çok kolay 2dk da keninde op verip dağıtabiliyorsun!
Rabisu kötü dedik o kadar da değil. Yıllar önce kısa süreli böyle bir açık vardı ama kapattılar. İkisi de bot saldırısı alıyor. İkisinde de ddos koruması yok. Koruma yapmak istiyorsanız kendi bilginizle makinanızdan yapmanız gerekiyor, gerek linux bilginiz gerek plugin bilginiz ile.

gunwiggle

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Her türlü Batihost derim. Hem hizmet kalitesi yönünden iyi hem de hız yönünden iyi...

batihost.com

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
destek açarsın sorununu çözeriz, ping'de büyüse batihost, lag da olsa batihost, 2gb sunucu alıp 50 kişide çökerse para iadesi isterim batihost :)

destek neden var, işlev yetmediğinde destek olsun diye :) neyse eğer destek istersen üstte telefonum var, ekle whatsapp dan forumda atıp tutuyordun, çöz bakalım de. çözmezsek yazarsın yine.

gamet

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft Sunucu Açacağım (Hub Olabilir) Fake Lobi , Lobi , Faction , SkyBlock Olcak Fakat Kararsızlıkta Kaldım Rabisu VDS Sunucu mu Batihost Sunucu mu Almalıyım ?
tabii kide batihost hem hub da daha iyi performans sağlar ve sana fazla sorun çıkarmaz rabisu ise düşük bitçcen varsa seçersin ve hiç memnun olmazsın !

pageyes06

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
destek açarsın sorununu çözeriz, ping'de büyüse batihost, lag da olsa batihost, 2gb sunucu alıp 50 kişide çökerse para iadesi isterim batihost :)

destek neden var, işlev yetmediğinde destek olsun diye :) neyse eğer destek istersen üstte telefonum var, ekle whatsapp dan forumda atıp tutuyordun, çöz bakalım de. çözmezsek yazarsın yine.
banamı dediniz ?