• Bu bölüme herkes konu açabilir. Bu bölümdeki konuların, gamer.com.tr tarafından güvenilirliği teyit edilmemiştir. Bu bölümdeki şirketlerden (ya da şirket olduğunu iddia eden kişilerden) alacağınız hizmetlerle ilgili yaşadığınız sorunlardan gamer.com.tr ve Gamer Yönetim Ekibi sorumlu değildir.

Detaylı bilgi için buraya tıklayarak bilgilendirme konusunu okuyun lütfen.

Rabiusu Vs BatiHost

Pandikk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam kendi fikirim elbette @batihost.com çünkü 6 ay gibi bir süredir kullanıyorum ek ram veriyor web sitenide elinin altına veriyor ticket attığımda ilgileniliyor bence batihost ama şimdi dicekler rabisuda ticket attığımızda bakıyor felan,ben burada sadece kullanma sebebimi söylüyorum gene karar senin ikiside kaliteli ama önerim Batihost

Rabisu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Arkadaşlar Aşağı Yukarı her 2 firmada aynı şeyleri yapıyor 1 inde bir şey varsa diğeri ona karşılık olarak başka bir şey yapıyor ama şunu söyleyim herşeyin zamanı var eğer siz sabırla beklerseniz ve ticketlarda emir kipiyle konuşmayıp derdinizi düzgün bir şekilde anlatıp yardım isterseniz her firma yardımcı olur

Rabisu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Zaten deneme amaçlı 4 slot aldım bir sıkıntı yok gibi :D Olmazsa batı hosta geçeriz.

Gerçekten mi? Server.pro bile 8 kullanıyor :D
Merhaba hocam eğer bize geçmeyi düşünürseniz ufaktan bir bilgiledirme yapayım Rabisunun Netdirekt Üzerinde Kendine ait kabini, sunucuları ve paylaşımsız hattı bulunuyor Yurdışı 500 GBs e kadar Koruması ve Yurtiçinden ddos koruması mevcut ek olarak 10 GBs Uplink Bağlantısı ve her sunucuya özel 1 GBs İnternet Giriyor ve Switch olarak Dell marka 10 GB swicth kullanıyoruz ek olarak Türkiye Sunucularımızda Sanallaştırma için x5670 cpu kullanıyoruz ve Samsung SSD kullanıyoruz ek olarak Söylede bir şey yapıyoruz bildiğim kadarıyla hiçbir Türk firmasında bu yok x5670 cpu açısından yetmez ise gerekli desteği verdikden sonra sunucudan olduğuna kanaat getirirsek sanal sunucunuzu E3-1240v2 işlemcili yapıyoruz yani kısaca hiçbir açıdan rabisudan aldığınız sunucudan sorun yaşamazsınız. tabi karar sizin

Zariarius

People will destroyed when they kill each other...
En iyi cevaplar
0
Demek 3 saatte cevaplıyorlar :)
Rabisu kaç saatte cevaplıyormuş bakalım:
Ekli dosyayı görüntüle 52361
Ekli dosyayı görüntüle 52362
Bu, önceden makine değiştirirken açtığım ticket:
Ekli dosyayı görüntüle 52363
Ekli dosyayı görüntüle 52364
Savunmaya devam edin hocam siz onları, 3 saatmiş :D

Bu arada, işlemci'ye işlemçi diyen bir hosting şirketini savunuyorsunuz, bunu söylemedi demeyin :)
Cevap verme süreci değişkendir. O an yeterli sayıda yetkili olur, sizin ticketlarınıza anında bakar, cevap verirler. Ancak yetkili olmaz, gelmesini bekleyip cevap alırsınız.

mSquid_

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
ehh..bilgim yok işte ama çok online kaybettik diyebilirim.
Taşıma keyfiyen yapılsaydı sana katılırdım ama öyle değil işte, taşıma ile beraber oyuncular geri dönünce daha sağlam alt yapısı olan bir sunucuda oynayacaklar.

SM-J3110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Akifmi37

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
0lbmMV.png

Batihost Daha İyi Hele 5-10 tl verdigi wep sitesiyle vip satbilemem daha kolay

Bycakr

Ağır Eleştirici
En iyi cevaplar
1
Hosting kapıştırması sizlere kalmış bir şey değildir. Konuyu kapatıp herkesin hostlara değil kendilerine suç atmasını diliyorum.
Suç sunucu kurucularındadır. Sen sunucu yönetmeyi bilmiyorsan bu adamlar ne yapsın.

Walden

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Hosting kapıştırması sizlere kalmış bir şey değildir. Konuyu kapatıp herkesin hostlara değil kendilerine suç atmasını diliyorum.
Suç sunucu kurucularındadır. Sen sunucu yönetmeyi bilmiyorsan bu adamlar ne yapsın.
Başımıza hosting savunucusu kesildin sende, ne oldu senin eleştirilerine "ağır eleştirici" bey.
Her zaman da sorun kurucuda olmayabiliyor, her zaman sağlam makine gelmeyebiliyor :) Yaşadım böyle bir olay, ondan biliyorum.

ShortPallMall

AtinaSaga.Com Türkiyenin ilk MMOSurvival sunucusu
En iyi cevaplar
2
Ağır eleştiriyle - savunma arasındaki ilişkiyi nasıl bağdaştırdınız anlamış değilim fakat :
Rabisı/Batıhost/xxhost/nitrado/bambamhost/şuhost/buhost un eksiklerini demeniz gerekirken gelip burada ağızınızdan bi axitr düşmüyor.
Adam gelip //set komutunu 52058295892859285 defa yazarsa gelipde bu adamı suçlarsa orda bi dur derler buraya. Burası özgür bir forum diye bi adamın üstüne kumpas kurma hakkına sahip değilsiniz. Kurmayacaksanız kötü olduğunu idda ediyorsanız kendiniz kurmayacaksınız. Plugin bilgisi configden ibaret arkadaşların laflarınada itimat etmemeli artık host şirketleri.
Bu konuyu burada kapatın ve herkes yoluna baksın. Saçma post kasma amacınızı anlamadım sanmayın.
Kolay gelsin.
DİP NOT : Derdi olan savunmamın nedenini öğrenmek istiyeni ö.mesaj olarak davet ediyorum.
bana diyo //set 544546454546545 diye ben hergün bir plugin paketi satmaktayım ve gel wg komutlarının dersini vereyim sana bi ara