Anal yazmıyor mu oradaRainbow Six Siege.
Rainbow Six Siege: 1 ayda 100 saat oynadım.
BF4: 2 yılda 4 saat.
(Ciddiyim)
Beyler Aral'ı Rainbow Six Siege'da gördüm:
![]()
Konunun Dışına Çıkmasak ?Anal yazmıyor mu orada![]()
Üstte Bir Resim Attım Bakar Mısın ?BF4'ün malesef ki içine ettiklerinden dolayı Rainbow Six öneririm
Birde Siege'a Baksanraimbowun vegas 2 ve 1i ni oynadım ilk oynadığım zevkli oyunlardan biriydi rainbow!
Steam communitye bakmana gerek yok. Manyak manyak yorumlar vardır genel olarak. Evet ,Ubisorf Far Cry primal'de saçmalasada Watch dogs gibi sürükleyici ve güzel oyunları vardır. Seçimi sana bırakıyorum benim görüşüm Rainbow six ama illa BF4 dersen seçim senin. Tabi şu an ki hali ile uzun süre oynamış biri olarak BF4 tavsiye etmiyorum.Üstte Bir Resim Attım Bakar Mısın ?
BF4 Eksileri Nelerdir?Steam communitye bakmana gerek yok. Manyak manyak yorumlar vardır genel olarak. Evet ,Ubisorf Far Cry primal'de saçmalasada Watch dogs gibi sürükleyici ve güzel oyunları vardır. Seçimi sana bırakıyorum benim görüşüm Rainbow six ama illa BF4 dersen seçim senin. Tabi şu an ki hali ile uzun süre oynamış biri olarak BF4 tavsiye etmiyorum.
Oyun ilk 8-9 ay içerisinde iyi gidiyordu ki gelen çoğu update silahın gücünden dinamiğine kadar açıkça düştü. Kısaca oyuna ciddiyet bindi ki eğlencesi çok kalmadı daha çok ELS için yapılma bir oyuna benzedi. (Durumu sana özetlemem gerekirse oyunu BF2 den beri oynayan adamlar bu sene dağıldı.) Ekimde 5 çıkıcak tabi onda ne yaparlar henüz bilmiyorum.BF4 Eksileri Nelerdir?