Rainbow Six Mi Yoksa BF4 Mü?

Quesky

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyun ilk 8-9 ay içerisinde iyi gidiyordu ki gelen çoğu update silahın gücünden dinamiğine kadar açıkça düştü. Kısaca oyuna ciddiyet bindi ki eğlencesi çok kalmadı daha çok ELS için yapılma bir oyuna benzedi. (Durumu sana özetlemem gerekirse oyunu BF2 den beri oynayan adamlar bu sene dağıldı.) Ekimde 5 çıkıcak tabi onda ne yaparlar henüz bilmiyorum.
İyi Olan her şey Bozuluyor Zaten :(

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
Oyun ilk 8-9 ay içerisinde iyi gidiyordu ki gelen çoğu update silahın gücünden dinamiğine kadar açıkça düştü. Kısaca oyuna ciddiyet bindi ki eğlencesi çok kalmadı daha çok ELS için yapılma bir oyuna benzedi. (Durumu sana özetlemem gerekirse oyunu BF2 den beri oynayan adamlar bu sene dağıldı.) Ekimde 5 çıkıcak tabi onda ne yaparlar henüz bilmiyorum.
Kesinlikle, ilk çıktığı zaman arkadaşın evinde oynamıştık. Etkilenmiştim.. Tabi züürtlükten alamadım. İlk okul 7-8 ve lise 1 dönemlerinde deli gibi Battlefield 2 oynayan biriydim. Geçte olsa aldım oyunu... Battlefield 4 teki level sistemleri ve silah dengeleri komedi, ya binlerce saat oynayacaksın . Yada Pay 2 win tarzı ek paket ve eklentiler satın alacaksın ... 5 i bekleyeceğiz mecbur..