Ram Vermek

linux.gemini

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
-Xincgc prefixi ekle başına.

Tapatalk VIP ile gönderildi. (Tapatalk ID'de VIP rütbesi yazıyor.)

Emir77

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyun kapalıyken ram ver bence ondandir bende de o sorun vardi ve oyun kapalıyken yaptım oldu

Ayakkabı Kutusundan Tapatalk ile Gönderildi

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zaten oyun kapalıyken verdim. Şimdi 3GB verdim hatta. Maksimum ayarlarda ne kadar ram kullanacak diye. :D
Hiç kasma yok ama maksimum ayarlarda 500 MB kullanıyor. Tabii yanda da 2500 küsür MB ramın boşta olduğunu gösteriyor.
Anlayamadığım neden 1GB ram (Ve iyice ayarlanmış optifine, düşük ayarlar) varken 200 MB kullanıp kasıyor, fakat 3 GB ram verince en yüksek ayarlarda 500 MB'ı geçmeyip kasmıyor?

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Zaten oyun kapalıyken verdim. Şimdi 3GB verdim hatta. Maksimum ayarlarda ne kadar ram kullanacak diye. :D
Hiç kasma yok ama maksimum ayarlarda 500 MB kullanıyor. Tabii yanda da 2500 küsür MB ramın boşta olduğunu gösteriyor.
Anlayamadığım neden 1GB ram (Ve iyice ayarlanmış optifine, düşük ayarlar) varken 200 MB kullanıp kasıyor, fakat 3 GB ram verince en yüksek ayarlarda 500 MB'ı geçmeyip kasmıyor?
Ben 1g ram verdim 200m dan fazla kullanmıyor ve de kasmıyor.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Amacın sadece ileti kasmak, ben arkadaşa yardımcı olmak istedim bu kadar düşüncesiz, gereksiz olmayın.
Amacım ileti kasmak olsaydı direk senle kavgaya girmeden konuya :) yazar çıkardım, yardımcı olacaksan da not yazmana gerek yok kendini çocuk gibi gösteriyorsun bir şey kazanacağını sanıyorsun yorumları okumazsan.

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben 1g ram verdim 200m dan fazla kullanmıyor ve de kasmıyor.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Zaten default 1 GB ram var. :D
Bildiğim kadarıyla bu sorunun tek kaynağı javanın/işletim ssiteminin 64 bit olmamasından kaynaklanıyor.

Not: Hiçbir yorumu okumadan yazdım.
hiçbir yorumu okumadıysan ne yapalım, Schafer'den çatal bıçak takımımı verelim?
Amacın sadece ileti kasmak, ben arkadaşa yardımcı olmak istedim bu kadar düşüncesiz, gereksiz olmayın.
Başka yerde tartışın. :D
wolfenstirke sen de üşenme bir göz at. Dediğin şey mod yüklemek için yardım isteyene bunu demek gibi:

"W ile ilerleyeceksin."