Tekno_Manyak
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Yok ben telefon degistirdim 5800 dan note 3 e
Google Glass İle Gönderildi
Ben 1g ram verdim 200m dan fazla kullanmıyor ve de kasmıyor.Zaten oyun kapalıyken verdim. Şimdi 3GB verdim hatta. Maksimum ayarlarda ne kadar ram kullanacak diye.
Hiç kasma yok ama maksimum ayarlarda 500 MB kullanıyor. Tabii yanda da 2500 küsür MB ramın boşta olduğunu gösteriyor.
Anlayamadığım neden 1GB ram (Ve iyice ayarlanmış optifine, düşük ayarlar) varken 200 MB kullanıp kasıyor, fakat 3 GB ram verince en yüksek ayarlarda 500 MB'ı geçmeyip kasmıyor?
hiçbir yorumu okumadıysan ne yapalım, Schafer'den çatal bıçak takımımı verelim?Bildiğim kadarıyla bu sorunun tek kaynağı javanın/işletim ssiteminin 64 bit olmamasından kaynaklanıyor.
Not: Hiçbir yorumu okumadan yazdım.
Amacım ileti kasmak olsaydı direk senle kavgaya girmeden konuyaAmacın sadece ileti kasmak, ben arkadaşa yardımcı olmak istedim bu kadar düşüncesiz, gereksiz olmayın.
Zaten default 1 GB ram var.Ben 1g ram verdim 200m dan fazla kullanmıyor ve de kasmıyor.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Bildiğim kadarıyla bu sorunun tek kaynağı javanın/işletim ssiteminin 64 bit olmamasından kaynaklanıyor.
Not: Hiçbir yorumu okumadan yazdım.
hiçbir yorumu okumadıysan ne yapalım, Schafer'den çatal bıçak takımımı verelim?
Başka yerde tartışın.Amacın sadece ileti kasmak, ben arkadaşa yardımcı olmak istedim bu kadar düşüncesiz, gereksiz olmayın.
Tabi bende tapatalk Diamond Vip im