Java 8 SDK'sı ile yazmışım kusura bakmayın. Şimdi 7'ye geçirip tekrar koyuyorum!1.7.2 de çalıştıramadım
Java 8 SDK'sı ile yazmışım kusura bakmayın. Şimdi 7'ye geçirip tekrar koyuyorum!1.7.2 de çalıştıramadım
Tamamdır bekliyorumJava 8 SDK'sı ile yazmışım kusura bakmayın. Şimdi 7'ye geçirip tekrar koyuyorum!
Baktımda Java 7 zaten eklentide mi hata var dedim öyle bir olayda yok denedim açıldı. Şu Java Sürümü ile kodlandı;Tamamdır bekliyorum
ÇalışmıyorBaktımda Java 7 zaten eklentide mi hata var dedim öyle bir olayda yok denedim açıldı. Şu Java Sürümü ile kodlandı;Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Java 7 Update 65
2. Bilgisayarımda test ettim çalışıyor bilgisayarınız 32 bitmi yoksa 64 mü?Çalışmıyor
32 sunucuma atmadan bilgisayarım da ki sunucuda deniyorum olmuyor2. Bilgisayarımda test ettim çalışıyor bilgisayarınız 32 bitmi yoksa 64 mü?
Garip, çözmeye çalışacağım.[DOUBLEPOST=1405858741,1405858559][/DOUBLEPOST]Linki güncelledim bi tekrar deneseniz. Olmuyorsa pek bildiğim bir şey yok.32 sunucuma atmadan bilgisayarım da ki sunucuda deniyorum olmuyor
Çalışmıyor başka deneyen yokmuGarip, çözmeye çalışacağım.[DOUBLEPOST=1405858741,1405858559][/DOUBLEPOST]Linki güncelledim bi tekrar deneseniz. Olmuyorsa pek bildiğim bir şey yok.
Bir daha koyacağım inşallah düzelir.Çalışmıyor başka deneyen yokmu
İnsallahBir daha koyacağım inşallah düzelir.
Bir de şimdi deneseneİnsallah
Dene bakalım çalışıyormu.Yeni serverim için muhteşem. Hemen yüklüyorum.