Rayandu'dan Melankoli çalışmaları vol 1. Kalbin unutulan kısmı

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Rayanduya Uygun Eş Adayı Bulundu Aşk Acısı Çekmesine Dayanamadık :S

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Kadınlar bize Allah'ın emaneti olarak verildi. Onlar bizim namusuz. Kim ki onlara zarar verirse kendi namusuna zarar verir. Bir şiir o emanetlere yapılacak ufak bir iyiliktir.
Hunger games tutkumun gideceğini sanmıyorum
[DOUBLEPOST=1425321218,1425321166][/DOUBLEPOST]
Kalbimi boşalttım. Eğer bunda kafiye arıyorsan senin bir kalbin yok ve kalbimle empati yapıp bu olayı anlayamıyorsun.
Bana kalpsiz dedü :(

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
Akıcı olmuş
ama Unutma...
Cesede kurşun Nanköre şiir işlemez
ama anlatsam anlamıcan o yüzden Salla moruk.
Ama suç senin değil çünkü suç değildir senin olan için savaşmak...

MantisWrath

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Artık egoist Rayandu yok :) Romantik ve Güçlü bir Rayandu var :)

Teşekkürler. O üşenen erkeklere de bir erkek tarafı olarak çok kızıyorum. Burada baya yazardım da pek işe yaracağını sanmıyorum.

İçimden resmen kavgacı ve egoist Rayandu gitti ve bitti sanki.

Biz seni egoistken daha çok seviyoduk :(

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Biz seni egoistken daha çok seviyoduk :(
Hayatımda tabi ki egoya da yer vereceğim. Ben ego olmadan yaşayamam. Hunger Games de ego yapmaya devam ediyorum ve bunu bırakamam. Fakat bu egoya bir sınırlama gelmesi gerektiği kararını aldım. Bu ego bana zevk yerdiği gibi karşıyı rahatsız edecek duruma düştüğünü öğrendim ve ego kasmak amacıyla kendimi düşürdüğüm anlar artınca bu işe bir son verilmesi gerektiğini düşündüm.

Bana bu bakış açısı daha uygun geliyor.

bossentobi

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayatımda tabi ki egoya da yer vereceğim. Ben ego olmadan yaşayamam. Hunger Games de ego yapmaya devam ediyorum ve bunu bırakamam. Fakat bu egoya bir sınırlama gelmesi gerektiği kararını aldım. Bu ego bana zevk yerdiği gibi karşıyı rahatsız edecek duruma düştüğünü öğrendim ve ego kasmak amacıyla kendimi düşürdüğüm anlar artınca bu işe bir son verilmesi gerektiğini düşündüm.

Bana bu bakış açısı daha uygun geliyor.
Duke NukemYok (Kalıcı Yasaklanma) Maksimum Ego!