|ReaLDaWN.Nitrado.Net| Açılış:17.09.2016 |Faction-SkyBlock-VIPFaction|

K

KingCaganTR

Ziyaretçi
Düzgünce reklam yapmak varken gidip serverdeki emekleri calarakmı reklam yapıonuz
2017-09-04_17.56.40.png

2017-09-04_17.56.39.png

TheDoCToRwHo

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bir Kere O Serverde Yetkiliyim:
Görüyorsun Ki Oyuncu Tagındayken Renkli Yazıyorum,
Üstelik Hadi Onu Geçtim Zaten Herkesi Kesiyorum.

Sence Ben Normal Reklam Yapmaya Giren
Birine Mi Benziyorum?

FatihDGTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhabalar.Sunucunuzu çok beğendim.Girmedim fakat güzel bir sunucuya benziyor.Oyunları mükemmel denecek kadar güzel , hoş.VIPFaction'daki yapılara fazla önem vermemişsiniz fakat yinede ideal.Sunucunuzdaki detayları kaçırmamışsınız.Fazla da detaylı anlatmamışsınız.Bencede en ideali budur.Çünkü sunucu yazısı çok olunca insanlar okuyamıyor.O konuda güzel etmişsiniz.Bence VIPFaction varsa bir AMATÖRFaction yapabilirsiniz.Sunucunuz faction üzerine , yapılar üzerine çok beğendim.Başarılarınızın devamını dilerim.Hoşçakalın.

TheDoCToRwHo

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhabalar.Sunucunuzu çok beğendim.Girmedim fakat güzel bir sunucuya benziyor.Oyunları mükemmel denecek kadar güzel , hoş.VIPFaction'daki yapılara fazla önem vermemişsiniz fakat yinede ideal.Sunucunuzdaki detayları kaçırmamışsınız.Fazla da detaylı anlatmamışsınız.Bencede en ideali budur.Çünkü sunucu yazısı çok olunca insanlar okuyamıyor.O konuda güzel etmişsiniz.Bence VIPFaction varsa bir AMATÖRFaction yapabilirsiniz.Sunucunuz faction üzerine , yapılar üzerine çok beğendim.Başarılarınızın devamını dilerim.Hoşçakalın.
Keşke; Herkes Sizin Gibi Serveri İyisiyle Kötüsüyle,
Eksiğiyle Fazlasıyla Tarafsız Eleştirebilse,.