ReaLife - Gerçek Hayatı Yaşayın! - By BraveHero

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Ruh hali

Merhabalar,
Bu konuda şu an üzerinde uğraştığım oyunu tanıtacağım.

Çalışmaya Başlama Tarihi:
17.07.2016
Çıkış Tarihi: Belli Değil
Yapımcı: Ben:sinsi1:

Öncelikle söyleyeyim, oyun paralı olacak. Ancak oyun çıktığı zaman forumda 10 ReaLife oyun keyi çekilişi olacak.
Yani bu oyunu bedavaya kazanma şansınız var.

Oyunda biz sıradan bir insanız. Herhangi bir değişik senaryo, yetim adam, babasının intikamı vb. yok.
Oyun gerçek hayat simülasyonu gibi bir şey.

Oyunda sağlık, açlık, enerji bulunuyor.
Hijyen vb. eklersem oyuncuyu bayabilir diye ekledim(Çaktırmayın kendim istemediğim için koymuyorum).
Abur cuburlar sağlımızı az da olsa etkiliyor. Onun dışında terör olayları, hırsızlıklar vb. durumlarda da sağılımız tehlikeye giriyor.

Oyunda her gün(haftasonları hariç) normal bir insan gibi işe gidip geliyoruz. Bu arada işimizi kendimiz seçiyoruz.
Ayrıca istediğiniz zaman istifa edip başka iş alabiliyorsunuz. Yada işinizi olmadan geçim sıkıntısı ile yaşıyabiliyorsunuz.

Spor salonlarında üyelik alıp kas vb. yapabiliyoruz.
Oyunda hemen hemen çoğu spor dalının turnuvasına kayıt olup oynayabiliyoruz.

Bir suçlu olup uyuşturucu kaçakçılığı, hackerlik, hırsızlık yapabiliyoruz.

Telefonumuza ve bilgisayarımıza oyunlar, programlar, uygulamalar yüklüyebiliyoruz.
Oyunları oynayabiliyoruz. Programları kullanabiliyoruz.

Çevremizdeki hemen hemen her şey ile etkileşime geçebiliyoruz.

Sigara içme gibi şeyleri bile yapabiliyoruz.

Ve söylemeyi unuttuğum diğer özellikler..

PROJE ASKIYA ALINMIŞTIR.
BİR SORUN ÇIKMAZSA 3D YENİ GÖRÜNTÜLER GELECEK.

Son düzenleme:

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ana menü arkaplanında biraz daha paralellik olsaydı iyi olurdu. Yanlış anlamadıysam gerçek hayata benzeyen bir oyun olacak, eğer gerçekten benzemesini istiyorsan sınırlamaları minimuma indirmen güzel olabilir ve de çeşitlilik bol olmalı. Pixel grafiklerle bir zorum yok neyseki. Düşüncelerim bunlar, gl m8.

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Ruh hali
Ana menü arkaplanında biraz daha paralellik olsaydı iyi olurdu. Yanlış anlamadıysam gerçek hayata benzeyen bir oyun olacak, eğer gerçekten benzemesini istiyorsan sınırlamaları minimuma indirmen güzel olabilir ve de çeşitlilik bol olmalı. Pixel grafiklerle bir zorum yok neyseki. Düşüncelerim bunlar, gl m8.
Konuda dediğim gibi, pixel grafikler yüzünden oyuncunun kıyafet seçimi yapması mümkün değil. Onun haricinde mümkün olduğunca bolluk yapmaya çalışacağım. Tenqs brother

DragonCrawLs

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Oyun keylerinden birini hemen bana veriyorsun pepeq
Edit : Para karşılığında bu yorum altına reklam alınır.
Şaka tab2 ama para teklif eden olursa neden olmasın ki ?

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
bence 3-5 tl bile fazla olabilir 2 dk olduğu için ..

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Para ile satarsan alacaklarını sanmam. Ücretsiz sunup reklamlar üzerinden daha fazla para kazanabilirsin.

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Reklam nasıl olacak? Android oyun değilki :/

Oynanış süresi sınırsız. 2dk ne alaka :|
Telefona çıkartıyorsun gibi geldi. Daha yapım aşamasında isen fiyat işini daha sonra düşünmeni öneririm.
steam Greenlight ile piyasaya girip satmayı düşünüyorsan. Onu steam ile konuşacaksın. Onlar pazar, oyun dosyalarını datalarında barındırma gibi şeylerin payını alacaklar. 10 ₺ biçtin diyelim, 4 yada 5'ini onlar alacak. 10 ₺ satabilirmisin orası muamma.

Exo

Gray
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
EA gibi oyun dağıtımcıları ile anlaşabilmek için, DICE gibi oyun yapabilmen gerekiyor. Bu yaptığın oyunu hiçbir firmaya satamazsın. Tek yapabileceğin şey oyunun belirli bir bölümünü bitirdikten sonra Steam Greenlight oylamasına sunman. Bunun sonucunda kabul edilirse belirlediğin fiyattan oyunu satabilirsin.

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Ruh hali
EA gibi oyun dağıtımcıları ile anlaşabilmek için, DICE gibi oyun yapabilmen gerekiyor. Bu yaptığın oyunu hiçbir firmaya satamazsın. Tek yapabileceğin şey oyunun belirli bir bölümünü bitirdikten sonra Steam Greenlight oylamasına sunman. Bunun sonucunda kabul edilirse belirlediğin fiyattan oyunu satabilirsin.
EA ne alaka :/
Zaten ben GameJolt, Itch.io ve Steam Greenlight'de paylaşacağım. Başka bir hedefim yok ki?

vErdemSoykal

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türkçe değil vatan hainisin sen ben gidiyom
not:gamejolt sitesinden indie oyunlar satılıyo diye biliyom video izle git cahil bb