ReaLife - Gerçek Hayatı Yaşayın! - By BraveHero

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Modellerin LightMapping'ini UV'unu falan ayarlıyabilecek bir Blenderci arıyorum. Bu konuda onu yapabilecek var mı?
Ben modelleri çizeceğim, o Blender'den gerekli şeyleri yapacak.
Credits gibi yerlerde oyunu ikimiz yaptık olarak geçecek.

Oyun çıktıktan sonra satışlarda %10 pay verilecek.

şifrenisöyle

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Modellerin LightMapping'ini UV'unu falan ayarlıyabilecek bir Blenderci arıyorum. Bu konuda onu yapabilecek var mı?
Ben modelleri çizeceğim, o Blender'den gerekli şeyleri yapacak.
Credits gibi yerlerde oyunu ikimiz yaptık olarak geçecek.

Oyun çıktıktan sonra satışlarda %10 pay verilecek.
öncelikle ue4 ı kullanmayı bilmen gerekiyor genelde survival tarzı oyunları u3d ile yapıyorlar fakat sen çok prof bişi istiyorsan model olarak blender ı acilen bırakıp c4d yada maya vs. onlarla yapmalısın blender bi yere kadar yardımcı olur ayrıca c4d ın kullanımı çok basit tavsiye ederim, ue4 den se u3d ile yapmanı öneririm çok prof. bişi yapmıycaksan, eğer unity3d kullanacaksanda blender ı kullanmaya devam edebilirsin ki blender direk çıkış verebiliyor unity ye

unreal ın kaynakları biraz sıkıntılı cgpeers den veya başka bi yerden bulmam gerek uğraşmak istemezsen modeller le vs.

ayrıca yardımcı olabilirim takıldığın kısımlarda model program vs.

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
öncelikle ue4 ı kullanmayı bilmen gerekiyor genelde survival tarzı oyunları u3d ile yapıyorlar fakat sen çok prof bişi istiyorsan model olarak blender ı acilen bırakıp c4d yada maya vs. onlarla yapmalısın blender bi yere kadar yardımcı olur ayrıca c4d ın kullanımı çok basit tavsiye ederim, ue4 den se u3d ile yapmanı öneririm çok prof. bişi yapmıycaksan, eğer unity3d kullanacaksanda blender ı kullanmaya devam edebilirsin ki blender direk çıkış verebiliyor unity ye

unreal ın kaynakları biraz sıkıntılı cgpeers den veya başka bi yerden bulmam gerek uğraşmak istemezsen modeller le vs.

ayrıca yardımcı olabilirim takıldığın kısımlarda model program vs.
Yok modelleri Blender ile yapmıyorum. Magicavoxel ile yapıyorum. Blenderi LightMapping için falan kullanıyorum.

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
anladım, oyunun sistemi nasıl olucak nasıl başlıycak konusu vs. nasıl yani bi hikayesi var mı yoksa düz bi şekilde hayatta kalma mı olucak yoksa mc gibi boş bi şekilde hayatta kalma mı biraz anlatır mısın oyunu bende yardım edebilirim hoşuma giderse
Unreal Engine hakkında pek bilgim yok. O yüzden şimdilik bir görev sistemi düşünmüyorum. Oyunun şeklini soracak olursan, oyunda sıradan şehir hayatı yaşayacağız.

Hikaye:
Doğdun.
18 yaşına geldin.
Annen: "i* defol evden, çok büyüdün. Al 100$ sana. Kalanını sen yap."
Baban: "al sana ev aldım bb /kick çocuk"

şifrenisöyle

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Unreal Engine hakkında pek bilgim yok. O yüzden şimdilik bir görev sistemi düşünmüyorum. Oyunun şeklini soracak olursan, oyunda sıradan şehir hayatı yaşayacağız.

Hikaye:
Doğdun.
18 yaşına geldin.
Annen: "i* defol evden, çok büyüdün. Al 100$ sana. Kalanını sen yap."
Baban: "al sana ev aldım bb /kick çocuk"
abi şehir hayatı biraz sıkıcı olabilir yani çok gelişmiş bişi yapamazsan tutmaz, yalnız hayatta kalma tarzı ormanda ve ya başka çölde vs. geçen bi oyun olursa çok fazla uğraşmana gerek kalmadan yani sistemleri çok fazla geliştirmedende bişiler yapabilirsin şehir hayatı tarzı bişi olursa ki bence yapma öyle şehir planlaması gerekicek yada bi yerden şehir bulman gerekiyor

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
abi şehir hayatı biraz sıkıcı olabilir yani çok gelişmiş bişi yapamazsan tutmaz, yalnız hayatta kalma tarzı ormanda ve ya başka çölde vs. geçen bi oyun olursa çok fazla uğraşmana gerek kalmadan yani sistemleri çok fazla geliştirmedende bişiler yapabilirsin şehir hayatı tarzı bişi olursa ki bence yapma öyle şehir planlaması gerekicek yada bi yerden şehir bulman gerekiyor
Şehir yapmak sıkıntı değil zaten. Konuyu okuduysan spor salonunda çalışma, turnuva bile olacak yazıyor. Hemen hemen her konuda bir şey eklemeye çalışacağım :sinsi1:

şifrenisöyle

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şehir yapmak sıkıntı değil zaten. Konuyu okuduysan spor salonunda çalışma, turnuva bile olacak yazıyor. Hemen hemen her konuda bir şey eklemeye çalışacağım :sinsi1:
ancak ekleyebilicek misin? :D çok fazla sistem yapmak zorunda kalabilirsin

ve yeterince kodlama bilgin yoksa fos olabilir proje söyliyim ;(