Slower1903
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
İşte öle olması bozuyor bazıları hd bazıları default kötü duruyor.Ona Dikkat Ettim 64x64 Ama Bazı İtemleride Özellikle HD Yatpım.
İşte öle olması bozuyor bazıları hd bazıları default kötü duruyor.Ona Dikkat Ettim 64x64 Ama Bazı İtemleride Özellikle HD Yatpım.
İşte öle olması bozuyor bazıları hd bazıları default kötü duruyor.
İşte öle olması bozuyor bazıları hd bazıları default kötü duruyor.
İndirip bakma zahmeti gosterirsen anlarsınSadece o değil yamalı yorgan gibi oluyor farklı texturepackler birleşince, başta kötü bir şey zaten.
Geldim, aradığım şey değilmiş ve pişman oldum.
Belirli Blokları HD Yapmamamdaki Amaç; Ne Kadar HD Esya Varsa TexturePacka O Kadar Zor Geçiyor, Zor Çıkıyor + Oyun Zor Açılıyor ve FPS Düşmesi Oluyor. Bi Çoğu 16x16 Kullanması Bu Yuzden FPS Çoğaltıyorkılıçlar piksel piksel bazı bloklarda öyle ve bulanık tamamen hd veya net değil zırhlar da mat renk onun haricinde göze batan kötü şey görmedim
(Soartex fanver ile sphax ve birkaç texture packı karıştırmışsın beğendim)
tamam hd değilde pikseller belli olmasaydı küçük kare kare iyi olurdu ama herkesin istediği texture pack blokları mimariye uygun itemleri pvp ye uyumlu olması gerekirBelirli Blokları HD Yapmamamdaki Amaç; Ne Kadar HD Esya Varsa TexturePacka O Kadar Zor Geçiyor, Zor Çıkıyor + Oyun Zor Açılıyor ve FPS Düşmesi Oluyor. Bi Çoğu 16x16 Kullanması Bu Yuzden FPS Çoğaltıyor![]()
Güzelmiş eline sağlık.
Kardesim, Ayın Evreleri Var. Hep Dünya Gibi Durmuyor ÖyleYalniz ay olmamış
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi