ReaLSTaR Texture Pack v1.1 |ReaLSTaR FaRKı | TAM ARADIĞINIZ | * RESİMLİ * [1.7.X]

Güncellenen TexturePackımızı Beğendiniz Mi?

• Kullanılan toplam oy
    19

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
kılıçlar piksel piksel bazı bloklarda öyle ve bulanık tamamen hd veya net değil zırhlar da mat renk onun haricinde göze batan kötü şey görmedim

(Soartex fanver ile sphax ve birkaç texture packı karıştırmışsın beğendim)

ReaLTaiizor

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kılıçlar piksel piksel bazı bloklarda öyle ve bulanık tamamen hd veya net değil zırhlar da mat renk onun haricinde göze batan kötü şey görmedim

(Soartex fanver ile sphax ve birkaç texture packı karıştırmışsın beğendim)
Belirli Blokları HD Yapmamamdaki Amaç; Ne Kadar HD Esya Varsa TexturePacka O Kadar Zor Geçiyor, Zor Çıkıyor + Oyun Zor Açılıyor ve FPS Düşmesi Oluyor. Bi Çoğu 16x16 Kullanması Bu Yuzden FPS Çoğaltıyor :)

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
Belirli Blokları HD Yapmamamdaki Amaç; Ne Kadar HD Esya Varsa TexturePacka O Kadar Zor Geçiyor, Zor Çıkıyor + Oyun Zor Açılıyor ve FPS Düşmesi Oluyor. Bi Çoğu 16x16 Kullanması Bu Yuzden FPS Çoğaltıyor :)
tamam hd değilde pikseller belli olmasaydı küçük kare kare iyi olurdu ama herkesin istediği texture pack blokları mimariye uygun itemleri pvp ye uyumlu olması gerekir

Monatrax

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kazma,Kürek vs. faitful kılıçlar default benzeri uyumsuz aralarında en beğendiğim şey background ve çimen olsa gerek