Avatara GIF koyabilirsin oluyor. Ama nadiren oluyor yani boyutu falan yüksek olmaması lazım sanırım.Avatarı GIF yapamıyom la.
Avatara GIF koyabilirsin oluyor. Ama nadiren oluyor yani boyutu falan yüksek olmaması lazım sanırım.Avatarı GIF yapamıyom la.
sen kızmısın erkek mi top mu ?Kendimi Tanıtayım;
It is not human. It is ''Pyro''[DOUBLEPOST=1407669902,1407669594][/DOUBLEPOST] O değilde Meet The Pyro'yu izlediğimde ağlaysım geliyor bana dokunuyor Pyro'ya dünyayı çok kötü gösteriorlarsen kızmısın erkek mi top mu ?
Çok güzeldi oysakiAvatara GIF koyabilirsin oluyor. Ama nadiren oluyor yani boyutu falan yüksek olmaması lazım sanırım.
gözük müyorÇok güzeldi oysaki
![]()
![]()
Evet attım ama olmadıgözük müyor
Çok güzeldi oysaki
![]()
![]()
Boş ver.Boyutunu büyütebilirsin. Mesela ben disco party grubundaki logoyu upload edemiyodum boyutundan dolayı. Gidip paint.net ile boyutunu büyülttüm. Sonra öyle upload ettim. Kötü tarafı kalitede düşme oluyor. Ama bunun için programlar olabilir. Biraz araştırmalısın. Yalnız boyutu çok mu büyük yoksa çok mu küçük ?
Ben banlandım siz hala burada konuşuyorsunuz konu bayağı tutmuşYep @DaxterMorgan
Kutsal emeraldın çekilişte yedek kazanandım . Sonra yeni çekiliş yaptılar lanet olsun[DOUBLEPOST=1407674041,1407673812][/DOUBLEPOST]
7:37 yi açın
Başar gültekin ben oluyorum .-.
2. yapınca yedek talihli Ali Veli benimKutsal emeraldın çekilişte yedek kazanandım . Sonra yeni çekiliş yaptılar lanet olsun[DOUBLEPOST=1407674041,1407673812][/DOUBLEPOST]
7:37 yi açın
Başar gültekin ben oluyorum .-.
forum nicki kutsalemerald .-.2. yapınca yedek talihli Ali Veli benim
hem kutsal değil zümrüt oyuncular. edit