RedstoneArtu Yardıma İhtiyacım Var

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Eli5*
Kaçak akım röleleri verdiği elektriği geri alamadığında gücü keser, örneğin 220V 1A giren hattan 220V 1A elektrik geri gelmiyorsa elektrik bir insana yada toprağa akıyordur ki bu durum çarpılma olucak :(
Bu rölelerin herhangi bir kaçakta devreyi kesmeleri için gecikme süreleri vardır kaçak akım (mA olarak) arttıkça tepki süresi kısalır :(
En eli5 anlatım bu canım :(
yine mA diyor ya yine mA diyor ...
Sen bize numaranı ver, biz seni sonra ararız :(

Su bilmemne kuvvetleriyle alakalı enerji üretme ekleyebilirsin <-<[DOUBLEPOST=1419287064,1419287024][/DOUBLEPOST]
sen bunu teklioyuncudanmı yapıyorsun ?
Bunu dedin ya neyse*

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eli5*
Kaçak akım röleleri verdiği elektriği geri alamadığında gücü keser, örneğin 220V 1A giren hattan 220V 1A elektrik geri gelmiyorsa elektrik bir insana yada toprağa akıyordur ki bu durum çarpılma olucak :(
Bu rölelerin herhangi bir kaçakta devreyi kesmeleri için gecikme süreleri vardır kaçak akım (mA olarak) arttıkça tepki süresi kısalır :(
En eli5 anlatım bu canım :(
Yani 10 birim elektirik gidiyorsa 5 birim elektrik geliyorsa kesiliyor. Kesilmezse boşa gidiyor öyle mi ?

RandomMac5

KreeDome
En iyi cevaplar
0
yine mA diyor ya yine mA diyor ...
Sen bize numaranı ver, biz seni sonra ararız :(

Su bilmemne kuvvetleriyle alakalı enerji üretme ekleyebilirsin <-<[DOUBLEPOST=1419287064,1419287024][/DOUBLEPOST]
Bunu dedin ya neyse*
Ben bunu belki hamachi'den kendi başına yada yardım etmeleri için birini bekliyor ?