Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ya kardeş öyle değil. Windows 10 İnsider kullanıyor arkadaş. Mağazanın hata vermemesi için öyle dedim.
Ayrıca
Ekran kartım Intel HD5400 29 fps aldığım cs:go yu 55-60 da oynamaya başladım.
Teşekkürler Windows 10.
En stabil Windows.
Bu yazıda ciddiyim. Windows 7 de kullandım Win10 evdeki külüstürü bile hızlandırdı.
Ya kardeş öyle değil. Windows 10 İnsider kullanıyor arkadaş. Mağazanın hata vermemesi için öyle dedim.
Ayrıca
Teşekkürler Windows 10.
En stabil Windows.
Bu yazıda ciddiyim. Windows 7 de kullandım Win10 evdeki külüstürü bile hızlandırdı.
Ayrıca
Teşekkürler Windows 10.
En stabil Windows.
Evreşe yolları hala dar mı ?
yoksa belli bir genişletme çalışması var mı ?
Windows 8/10 gözüme hoş görünmedi ben gene win7 ile devam etmeyi düşünüyorum fikrimi değiştiremezseniz. Bigisayar gurusu olmadığım için pek anlamam o işlerden, bana hep riskli gelmiştir.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.