Reklamların iyice sapıtması

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Önceden güzeldi bu forum bu forumun kullanıcıları ile kendini oyun sitesi yapmaya çalışıyor. Başka yerden copy paste haberleri google translatede çeviirp oyun haberi diye sunarak oyun sitesi olunmaz. Keşke forumu bu gamer com.tr açan arkadaşa satmasalardı.

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Önceden güzeldi bu forum bu forumun kullanıcıları ile kendini oyun sitesi yapmaya çalışıyor. Başka yerden copy paste haberleri google translatede çeviirp oyun haberi diye sunarak oyun sitesi olunmaz. Keşke forumu bu gamer com.tr açan arkadaşa satmasalardı.
E3 geldi geçti ve hakkında en ufak bir makale bile yazılmadı. En azından Multiplayer gibi kaliteli oyun sayfalarından bilgi alabiliyoruz. Bu forumun teması Minecraft olarak kalmalı, sonradan oyun sitesi olunmaz.

EarthObjective

White and Black...
En iyi cevaplar
0
E3 geldi geçti ve hakkında en ufak bir makale bile yazılmadı. En azından Multiplayer gibi kaliteli oyun sayfalarından bilgi alabiliyoruz. Bu forumun teması Minecraft olarak kalmalı, sonradan oyun sitesi olunmaz.
Bunun yanı sıra reklamlar yüzünden oluşan boşluklarda gerçekten rahatsız edici.

Ayrıca düzgün editörler bulunursa yalnızca 1 - 2 kişi bile gerçekten kaliteli iş çıkarabilir. Bu forumda da gerçekten kaliteli konu açan çok nadir kişi sayısı var. Şöyle gördüğüm yazarlara bir göz attım. Ve çoğu yazarın kötü konu açtığını gördüm.

Şu sözleri de eklemek isterim, eğer genel oyun forumu olunacaksa Minecraft kategorileri gitmediği sürece bu Minecraft konuları açılmaya devam edecektir. Eğer kaldırılmayacaksa, diğer kategorilerde ön plana getirilmeli bence, yoksa 'Genel Oyun Forumu' kavramını artık bu forum taşıyamaz.

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
gizliden gizliye mesaj silinmeden kapı
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

ne yapacağınızı bilmiyorsanız Discord admic�s#5389

onu boşver de neden biz özel üye+'ların reklamları silme yetkimiz yok? bildiğim hesap güncellemeleri olan neredeyse her sitede öyle bir şey var.

Son düzenleme:

BerkantEserTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yönetim @dbl0ck kullanmamıza izin veriyor, kullanalım kurtulalım [emoji23][emoji23]

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi