command /tamiret
trigger:
execute console command "repair hand"
execute console command "eco take %player% 50000" #50000 yazan yere kaç parasının alıncağını yazın
send "&c50000 Para Karsiliginda Elindeki Esyayi Tamir Ettin!"
command /hepsinitamiret
trigger:
execute console command "repair all"
execute console command "eco take %player% 100000" #100000 yazan yere kaç parasının alıncağını yazın
send "&c100000 Para Karsiliginda Envanterini Tamir Ettin!"
abartma 1 skript eveti 2 de skript istedik swnin bütün skriptlerini size yaptırsaydım şu an 1000 tane fln konu vardıDostum Forum Senin Konularınla Doldu Taştı Sunucuyu Resmen Bize Yaptırıyorsun Biraz Araştırma Yap!
skript bilmiyorsanız yada bilipte direk başka konudan kopyalayıp bakmadan neden yapıştırıyorsunuzkiKod:command /tamiret trigger: execute console command "repair hand" execute console command "eco take %player% 50000" #50000 yazan yere kaç parasının alıncağını yazın send "&c50000 Para Karsiliginda Elindeki Esyayi Tamir Ettin!" command /hepsinitamiret trigger: execute console command "repair all" execute console command "eco take %player% 100000" #100000 yazan yere kaç parasının alıncağını yazın send "&c100000 Para Karsiliginda Envanterini Tamir Ettin!"
command /tamiret:
trigger:
balance of player is greater than 999999:
execute console command "eco take %player% 50000" #50000 yazan yere kaç parasının alıncağını yazın
else:
send "&6&lDarkMC &7Maalesef paran yetersiz."
command /hepsinitamiret
trigger:
execute console command "eco take %player% 100000" #100000 yazan yere kaç parasının alıncağını yazın
else:
Cidden herif serverini yaptırıyoDostum Forum Senin Konularınla Doldu Taştı Sunucuyu Resmen Bize Yaptırıyorsun Biraz Araştırma Yap!
abartmayın loCidden herif serverini yaptırıyo![]()
Kodumu neden kopyaladın dostum?Kod:command /tamiret trigger: execute console command "repair hand" execute console command "eco take %player% 50000" #50000 yazan yere kaç parasının alıncağını yazın send "&c50000 Para Karsiliginda Elindeki Esyayi Tamir Ettin!" command /hepsinitamiret trigger: execute console command "repair all" execute console command "eco take %player% 100000" #100000 yazan yere kaç parasının alıncağını yazın send "&c100000 Para Karsiliginda Envanterini Tamir Ettin!"
vault yükle ozamanWild Skript, SkQuery Eklentisi var ama eror verdi balance of player kısmı
kodunu kopyalamadım aynı yapmış olabiliriz.Kodumu neden kopyaladın dostum?![]()
vault yüklüvault yükle ozaman
kodunu kopyalamadım aynı yapmış olabiliriz.
olması lazımvault güncel sürümde
command /tamiret:
trigger:
else:
command /hepsinitamiret
trigger:
else:
yanlış tablar falan ayrıca greater eklemende lazımŞimdilik bununla idare et eve gidince geliştiricem
command /tamiret:
trigger:
balance of player is greater than 49999:
else:
command /hepsinitamiret
trigger:
balance of player is greater than 99999:
else: