BatuBskn0
PayidarNetwork.Batihost.Net
- En iyi cevaplar
- 0
cok teşekkür ederim ama bende essentials profosyonel degilim winrar olarak flnmı acıcam nerde bu yer tam olarak configde flnmı neresindeRepair için skript falan gerekmez bu konuya yorum atan hiç kimse essentials bilmiyor sanırıım...
Kod:command-costs: kit-tools: 1500 kit-worldedit: 10000 enchant: 5000 gamemode: 250 creative: 250
ben aradım hicbir yerde bulamadım essentialsın icinden yapıldıgınıo Skript ile istemiş ve konu Skript İstekleri bölümünde.
Bizde o yüzden skripte yöneldik direk.
Acemilik
Bu düzgündür inşallahKod:command /repair <text> trigger: if arg1 is "hand" if balance of player is higher than 4999: execute console command "/repair hand" else: cancel event if arg1 is "all" if balace of player is higher than 99999: execute console command "/repair all" else: cancel event![]()
Böyle yaparsan ağlarım bak. Cidden.
he tamam configdeymişRepair için skript falan gerekmez bu konuya yorum atan hiç kimse essentials bilmiyor sanırıım...
Kod:command-costs: kit-tools: 1500 kit-worldedit: 10000 enchant: 5000 gamemode: 250 creative: 250
repairi şu şekilde ekledim ben opum ondanmı bilmiyorum para fln almıyor ?Repair için skript falan gerekmez bu konuya yorum atan hiç kimse essentials bilmiyor sanırıım...