Skript değil Java Source CodeSkript bolumunde onlarca konusu var bi goz at
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@EventHandler
public void a(AsyncPlayerChatEvent e){
if ((e.getMessage().contains("A"))){
e.setMessage(e.getMessage().replace("A", "a"));}}
@EventHandler
public void kick(AsyncPlayerChatEvent e){
Player p = e.getPlayer();
String m = e.getMessage();
List<String> karaliste = getConfig().getStringList("Kufur-Listesi");
for (String s : karaliste)
if (m.contains(s)){
e.setCancelled(true);
p.kickPlayer(this.prefix + " §bChata yanlis biseyler yazdigin icin atildin!");
}
}
}
@EventHandler
public void kick(AsyncPlayerChatEvent e){
Player p = e.getPlayer();
String m = e.getMessage();
e.getMessage().replace("A", "a");
List<String> karaliste = getConfig().getStringList("Kufur-Listesi");
for (String s : karaliste)
if (m.contains(s)){
if ((e.getMessage().contains("A"))){
e.setCancelled(true);
p.kickPlayer(this.prefix + " §bChata yanlis biseyler yazdigin icin atildin!");
}}
}
AdmicosAntiReklam da böyle birşeyler yapıyor. Bi göz at derim.Bilen yokmu ?
PHP:@EventHandler public void kick(AsyncPlayerChatEvent e){ Player p = e.getPlayer(); String m = e.getMessage(); List<String> karaliste = getConfig().getStringList("Kufur-Listesi"); for (String s : karaliste) if (m.contains(s)){ e.setCancelled(true); p.kickPlayer(this.prefix + " §bChata yanlis biseyler yazdigin icin atildin!"); } } }
Buna nasıl uyarlayabilirim ?
Tamam, fakat ben kendi yazdığım plugin içinde eklemek istedimAdmicosAntiReklam da böyle birşeyler yapıyor. Bi göz at derim.
Sildim fakat çalışmadı ? a yazdım olmadı A yazdım yine olmadıDirek config olayını yapıcaksan "if ((e.getMessage().contains("A"))){" burayı kaldırırsın. Sunucuda denemedim ise yaramayabilir.Kod:@EventHandler public void kick(AsyncPlayerChatEvent e){ Player p = e.getPlayer(); String m = e.getMessage(); e.getMessage().replace("A", "a"); List<String> karaliste = getConfig().getStringList("Kufur-Listesi"); for (String s : karaliste) if (m.contains(s)){ if ((e.getMessage().contains("A"))){ e.setCancelled(true); p.kickPlayer(this.prefix + " §bChata yanlis biseyler yazdigin icin atildin!"); }} }
Evet ayrı bir şekilde yazdığımda a yı küçük yazdı tamam peki tüm harfler için aynı şeyi mi yapıcam ?hmm İlk attığım kodu bununla birlestirmeden üstüne ekleyip denermisin. config'e asd ekle oyundanda Asd yaz ise yarıcaktır muhtemelen.
Baska bir yolunu bilmiyorum maalesef.Evet ayrı bir şekilde yazdığımda a yı küçük yazdı tamam peki tüm harfler için aynı şeyi mi yapıcam ?
Eyw, saol güzel bir plugin olcak eklentilere koyacağım yardımın için sağol tekrarBaska bir yolunu bilmiyorum maalesef.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.