RioCraft Yetkili Arıyor !!!

RioCrafttan Gelen Paralarla HayinCraftı Devam Ettirelim Mi ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

MrMirhan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
FORM:
Adınız: Onur
Yaşınız: 17
Komut Bilginiz: Aktif olarak kullanılan pluginlerin hemen hemen hepsinin komutlarını biliyorum %99
Plugin İçi Bilginiz: 5 Yıldır pluginerim editliyorum ve yardım alarak yazmaya çalışıyorum
Kaç Yıllık Deneyiminiz Var: 5
Build Yeteneğiniz (%): 50
Bir Hile Gördünüz ama emin deyilsiniz Ne Yapardınız (uzun uzun anlatın): Hileden emin olmama gibi bir şey yoktur hile zaten kendini belli eder ama genede belki belli etmezse diye hani bi ihtimal "esc" bastırarak ss almasını isterim orada huzuni yazısı veya hile yazısı zaten yazar eğer yazmıyosa ve hilesini iyi saklıyosa bırakırım zaten adam hile kullanmayı hak etmiştir.
Kurucuya Saygın: Bi oyunda emir almayı ve vermeyi sevmem ancak biri emir vermek yerine rica ederse reddetmem
Aktiflik (Kendim ekledim): 24 saatin yaklaşık 20 saati bilgisayardayım
Istedigin Yetkini:
Sadece egomu tatmin etmeye geldim ben ücretli çalışıyorum my friend <3
ücretli çalışmasaydınız emin olun sizi almak için elimden geleni yapardım

Waavey_

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
FORM:
Adınız: Sedat
Yaşınız: 16
Komut Bilginiz: Admin komutlarının &85'ini biliyorum.
Plugin İçi Bilginiz: Kurucu olduğum için plugin benden sorulur. Skriptlerim de var
Kaç Yıllık Deneyiminiz Var: 4 yıllık
Build Yeteneğiniz (%): Build orta derece % yazmam. Yapınca siz söylersiniz % kaç olduğunu.
Bir Hile Gördünüz ama emin deyilsiniz Ne Yapardınız (uzun uzun anlatın): Onu incelemeye alırım skypemi veririm eklemesse banlarım, açtırırım ekranını %appdata% minecraft klasöründe hack görürsem direk ceza neyse onu veririm. Zaten hile koruması plugini varsa direk kendini belli ediyorlar.
Kurucuya Saygın: Sonsuz , samimiyetim de vardır.
Istedigin Yetkini:
Admin

FerdiCix

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
FORM:
Adınız:Ferdi
Yaşınız:17
Komut Bilginiz:%85
Plugin İçi Bilginiz:%90
Kaç Yıllık Deneyiminiz Var:4
Build Yeteneğiniz (%):%95
Bir Hile Gördünüz ama emin deyilsiniz Ne Yapardınız (uzun uzun anlatın):Öncelikle Şikayetleri Göz Önünde Bulundururdum Açığını Yakalayamazsam Skypeden Ekran Açmasını İsterim.
Kurucuya Saygın:Benden Büyük Veya Küçük Olmasi Bişeyi Değiştirmez Bana Saygısızlık Yapılmadığı Sürece Saygım Sonsuz
Istedigin Yetkini:
Admin - Builder - SYM

11thdoctor

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adınız: Efe Boyacı
Yaşınız: 16
Komut Bilginiz: %100
Plugin İçi Bilginiz: %95
Kaç Yıllık Deneyiminiz Var: 6
Build Yeteneğiniz (%): %95
Bir Hile Gördünüz ama emin deyilsiniz Ne Yapardınız (uzun uzun anlatın): Görünmez şekilde izlerdim eğer hile olduğunu tamamen tespit edersem, kendisini uyarırdım ancak takip sürecine de devam ederdim. Bir kez daha yaptığını görürsem de hesabına ban atmak zorunda kalırdım. Çünkü oyunun dengesini korumak gerek.
Kurucuya Saygın: Düşündüklerinin aksini düşünsem bile her zaman saygılı ve itaatkar kalacağımdan emin olabilirsiniz.
Istedigin Yetkini:
Pluginer / Admin

Son düzenleme:

McYaralıJust

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hala cevap yok alınanlarla iletişime geçtinizmi??

Hala cevap yok alınanlarla iletişime geçtinizmi??

Semanur1

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız:Semanur
Yaşınız:15
Komut Bilginiz:%90
Plugin İçi Bilginiz:%70
Kaç Yıllık Deneyiminiz Var:2010dan beri oynuyorum
Build Yeteneğiniz (%):%90
Bir Hile Gördünüz ama emin deyilsiniz Ne Yapardınız (uzun uzun anlatın):biraz izlerdim gerekirse herhangi bir yan hesaptan vs atardım yine anlayamadıysam gelen şikayetler yönünde karar verirdim ama kesinlikle 'chate.123 yaz' gibi saçma sapan bir şey yazmam
Kurucuya Saygın: Yeterli düzeyde var
Istedigin Yetkini:
Admin ya da Smy ancak daha çok admin yada mod varsa mid

StoryTurk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız Soyadınız: Çağrı Berk Akmaz
Yaşınız: 15
Komut Bilginiz: %100
Plugin İçi Bilginiz: %100
Kaç Yıllık Deneyiminiz Vardır: 5
Build Yeteneğiniz (%): %0 ( Build yeteneğim yoktur. )
Mesela Bir Hile Kullanan Birini Gördünüz, Ama Emin Değilsiniz Ne yapardınız? (uzun uzun anlatın): Duruma göre değişebilir . Eğer o oyuncudan o konuda çok şikayet geliyorsa biraz daha emin olurum. Günlerce onu takip ederim ve hile olduğunu anladığım an cezasını veririm. Sosyal medya'danda şikayet gelirse delil isterim.
Kurucuya Saygın Nedir: Herzaman sonsuzdur.
İstediginiz Yetki Nedir:
Sosyal Medya Yöneticisi (SMY)

NOT: Sosyal Medya Yöneticisi'ni 1 tane alsanız daha iyi yönetilir. Noktalama işaretlerine, harflere, türkçeye çok önem veririm ve dikkat ederek cümle kurarım. ( Özellikle böyle kişilere dikkat edebilirsiniz. ) Bence beni Sosyal Medya Yöneticisi olarak almalısınız. Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz? :)

Saygılarım sonsuzdur.

Şimdiden teşekkürler. Sizden haber beklemekteyim.

EmreBeySC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız: Emre
Yaşınız: 17
Komut Bilginiz: Butun Komutlar %97
Plugin İçi Bilginiz:
Kaç Yıllık Deneyiminiz Var: 9 Ay
Build Yeteneğiniz (%): %98
Bir Hile Gördünüz ama emin deyilsiniz Ne Yapardınız (uzun uzun anlatın): Naparim Onu Hergun Takip Ederim Onla Iletisime Gecip Caktırmam Konusurum Yetklili Olmadigimi Belli Etmem & Sonuc Cıkar Cok Kolay Sekilde %100
Kurucuya Saygın: Saygı Sevgi Durustluk Her Zaman Onde Olandır. Saygımı Bozmam Istersen Kufur Etsin Bozmam Karsımdakinide Sayglılı Olmasini Rica Ediyorum
Istedigin Yetkini Mimar Onayinizi Bekliyorum Iyi Calismalar Rio Ekibi .

EmreCoban1

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız:Baran
Yaşınız:14
Komut Bilginiz:98
Plugin İçi Bilginiz:99
Kaç Yıllık Deneyiminiz Var:5
Build Yeteneğiniz (%):85
Bir Hile Gördünüz ama emin deyilsiniz Ne Yapardınız (uzun uzun anlatın):ilk önce Emin Olurum sonra şikayetlerde geldiğinde bir kısa video cekerim hiç dikkat vermeden Bir Yetkiliye İzletirdim ve Oyuncularda Bende Mutlu Olurduk.
Kurucuya Saygın:Tanıdıktan Sonra %98
Istedigin Yetkini:
Admin - Skripter- Pluginer

MehmetCannn52

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız:Mehmet Can
Yaşınız:14
Komut Bilginiz:rehber için %100 Mod İçin %90
Plugin İçi Bilginiz:%25
Kaç Yıllık Deneyiminiz Var:5
Build Yeteneğiniz (%):%80
Bir Hile Gördünüz ama emin deyilsiniz Ne Yapardınız (uzun uzun anlatın):İlk olarak yanıma çekerdim sonra yayı çekerek yürü falan filan derim hile olduğunun emin olmak için birçok şey yaparım görğnmez olur onu izlerim ama hile olduğuundan emin olmadığım sürece yargısız ifaz yapmam.
Kurucuya Saygın:%100 hiçbir şekilde Saygısızlık etmem
Istedigin Yetkini:
Rehber ,Olursa Mod

Saygılarımlar :)

Son düzenleme:

Onurbey034

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ücretli çalışmasaydınız emin olun sizi almak için elimden geleni yapardım

Bir sunucuda emek vermeyi sevmiyorum ben sunucuya emek veriyorum geliştiriyorum adamın sunucusu benim sayemde +200 kişi çekiyo geliyo beni atıyo artık sensizde devam edebilirim diyo şaka gibi bu olay defalarca başıma geldi artık bıraktım kendi sunucularıma yöneldim inan bana bende sunucunda çalışmayı isterdim.

11thdoctor

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bir sunucuda emek vermeyi sevmiyorum ben sunucuya emek veriyorum geliştiriyorum adamın sunucusu benim sayemde +200 kişi çekiyo geliyo beni atıyo artık sensizde devam edebilirim diyo şaka gibi bu olay defalarca başıma geldi artık bıraktım kendi sunucularıma yöneldim inan bana bende sunucunda çalışmayı isterdim.
Javascript bile bilmeden pluginerim diye geziyorsun büyük ihtimalle, bu ego ne?

NaughtyBoo

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adınız: Şafak Can
Yaşınız: 14
Komut Bilginiz: minecraft vanilla komutlarıyla pek yok fakat pluginlerle komutlarıyla aram iyi
Plugin İçi Bilginiz: iyi
Kaç Yıllık Deneyiminiz Var: yalan olmasın 1.5 sene fakat çok iyi plugin yapıyorum
Build Yeteneğiniz (%): 36
Bir Hile Gördünüz ama emin deyilsiniz Ne Yapardınız (uzun uzun anlatın): Önce 1 kere uyarırım bidaha uyarırsam jail + mute 30dk diğer uyarıda malesef ban
Kurucuya Saygın: Saygılı Biri Olduğumu Düşünüyorum Küfürü Hiç Sevmem
Istedigin Yetkini:
Pluginer

Son düzenleme: