Rise Of Realms l Spoiler l Hermos Castle

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba beyler ,ve azınlık kalmış bayanlar.
Garip bir selamlamadan sonra hiç uzatmadan (-,-) ''yapıya'' geçiyorum .Başlıktaki gibi bir spoiler.Ve bu spoiler Rise of Realms'tan geliyor.
Bu Hermos Castle varya bi işsiz olan Kral Leoniard'ın Yeminle SEvmiyom bu adamı Gitmiş Netherden taş getirmiş işçilerine.Allahın insafsızı.(Temsili)
İşte garip bi hikayesi var felsefik filan.Ben direk yapıyı atıyorum.Ve evet O ada Uçuyur!.Kesinlikle Uçuyor!?
İvit Fotocuklar için @ta1ha ya Teşkürlerimi iletirim ,_,.@Ranork a da Teşkürlerimi iletirim.
İvit Fotolar:

(Arkası Bu hany.)

(Çaktırmayın beyler Yandaki şatoda benim Sakin)

Alın size Spoilder. Ama bi Selficük çektiremedim benide anlayın :lol:

Yorumları bekliyorum.Olumsuza da katlanırım acemi Olduğumu en iyi ben biliyorum çünkü :lol:

@Chypie06 @LifeTaker @Geleyepehele @OrllandO @ta1ha @Ranork @BlackiePie @Oxuruk @Tario76 Bunlar yeterli bence :lol:

Son düzenleme:

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Mutlaka bir kötü yanı vardır diyorum ve buldum: her ne kadar uçuyor olsa da çok aşağıda kalmış :D (En yüksek kulecik 256 sınırına çok yakınsa dikkate almayınız <_<)

qlawing

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben hiç detaya giren biri değilim fakat 1. resimdeki sağ taraftaki topraklar bana biraz garip geldi

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Sunucuda Oynayanlar Dışını mı Göreek İçini mi ? İçini Görecekse İç Mimari Pls :p