Bu iyimi kötümüğ ?Suphanallah *-*
Yeni MesajlarÇok güzel Ronin vs. böyle iyi yapan grupların yapılarını seviyorum fakat elbet eleştirilecek bir yanı vardır fakat ben göremiyorum ama güzel elinize sağlık yani girince çok güzel diyip çıkınca post kasıyomuş gibi hissediyorum.![]()
birde şöyle düşün eğer sen bukadar çok benimle ilgili bildirimleri alıyorsan sen çoktan buralarda mesaj kasmışsın demektir.Yeni Mesajlar
vErdemSoykal
başkası
başkasıv
vErdemSoykal
vErdemSoykal
Bence kasıyorsun :confused:
'
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yuvarlıyorum 180 190 mesajım var 7 ayda sadecebirde şöyle düşün eğer sen bukadar çok benimle ilgili bildirimleri alıyorsan sen çoktan buralarda mesaj kasmışsın demektir.
Arkadaşım mesaj atmışsınki bildirim gelmiş diyorum ayrıca bu konular benide ilgilendiriyor ki atıyorum ayrıca bütün konularla ilgilenilebilir çünkü adı üstünde forum.minecraftturk biz burda minecraft sevdiğimiz için geliyoruz ki zaten burası bi minecraft forumu yani minecraft sevdiğim için minecraft la ilgili her şey doğal olarak benim ilgi alanıma giriyor ve ayrıca senin ne kadar mesajın olduğu beni ilgilendirmez , benim ne kadar mesajım olduğuda seni ilgilendirmez.Yuvarlıyorum 180 190 mesajım var 7 ayda sadece
Daha mesajımı tam okumadan bildirim diyorsun ve post kasdığını belli ediyorsun bu arada anlamadıysan "Yeni MESAJLAR" dedim ben bildirim demedim
BU ARADA BEN SADECE BENİ İLGİLENDİREN İLGİMİ ÇEKEN KONULARA MESAJ ATARIM.
Arkadaşım mesaj atmışsınki bildirim gelmiş diyorum ayrıca bu konular benide ilgilendiriyor ki atıyorum ayrıca bütün konularla ilgilenilebilir çünkü adı üstünde forum.minecraftturk biz burda minecraft sevdiğimiz için geliyoruz ki zaten burası bi minecraft forumu yani minecraft sevdiğim için minecraft la ilgili her şey doğal olarak benim ilgi alanıma giriyor ve ayrıca senin ne kadar mesajın olduğu beni ilgilendirmez , benim ne kadar mesajım olduğuda seni ilgilendirmez.
öncelikle ben yeni konuları cevapladığım ve yeni konu bulamadığım için bunlara bakıyorum ayrıca daha 1 hafta olmamış bu neyin kafası arkadaşım sen kavga çıkarmak istediğin için yapıyosun bunları ayrıca kimsenin bana özellikle rahatsız olduğunu belirttiğini görmedim ki görmem çünkü 1 hafta bile eski olmayan bir konu için hiçbir allahın kulu burda senden başka bana hortlatma diyemez. Evet forumun kurallarını senden iyi biliyorum 2.5 yıldır bu forumdayım bunun yanı sıra ben çok güzel diyip bitirmedim yorumumu eğer bakarsan daha yorumuma başka şeylerde ekledim ve son olarak ''Please'' demişsin fakat türkçemizi güzel kullanalımda bir forum kuralı eğer bilmiyorsan.Ben sana yorum yapmamı diyorum?
Ama sen spam,flood yapıyorsun eski konulara mesaj atp yeni konuların cevap almasını engelliyorsun ve yeni mesajlar kısmını dolduruyorsun
Rahatsız oluyor üyeler
"Please" eski konulara mesaj atma.
Ayrıca forum kurallarını okuduysan eğer "iyi,güzel,süper,smile,vb" kısa cevap yazmak ve eski konulara cevap yasaktır.
öncelikle ben yeni konuları cevapladığım ve yeni konu bulamadığım için bunlara bakıyorum ayrıca daha 1 hafta olmamış bu neyin kafası arkadaşım sen kavga çıkarmak istediğin için yapıyosun bunları ayrıca kimsenin bana özellikle rahatsız olduğunu belirttiğini görmedim ki görmem çünkü 1 hafta bile eski olmayan bir konu için hiçbir allahın kulu burda senden başka bana hortlatma diyemez. Evet forumun kurallarını senden iyi biliyorum 2.5 yıldır bu forumdayım bunun yanı sıra ben çok güzel diyip bitirmedim yorumumu eğer bakarsan daha yorumuma başka şeylerde ekledim ve son olarak ''Please'' demişsin fakat türkçemizi güzel kullanalımda bir forum kuralı eğer bilmiyorsan.
Grup didi aman tanrım didim.Tekim ben adasdasd .Fakirim abi .Çok güzel Ronin vs. böyle iyi yapan grupların yapılarını seviyorum fakat elbet eleştirilecek bir yanı vardır fakat ben göremiyorum ama güzel elinize sağlık yani girince çok güzel diyip çıkınca post kasıyomuş gibi hissediyorum.![]()
Grup didi aman tanrım didim.Tekim ben adasdasd .Fakirim abi .
Onun manası ne ya herkes söylüyor ? sadsdsad (Caqil)Rylecls şok rylecls wefad ryclecls iptal
Manasını tam bende bilmiyorumOnun manası ne ya herkes söylüyor ? sadsdsad (Caqil)