Roleplay Forum Oyunu

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynı yorumu uzun süre öncesinde ben de yapardım evet ama Türkiye'deki oyuncu kitlesi baya büyüdü. Haliyle tam olarak anlamayanlar artmış olsa da anlayanlar da arttı. Dediğim gibi zaten deneme sürecine sokacağım önce oyunu.
Olsada 2-3 güne bitiyor dün strateji olarak forum oyunu kurulmuştu başladığımızda 6-7 kişiydik şu an 3 kişi kaldık .d

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ShadowPlayer

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bu arada (post kasılmıyomuş) sen sade bir karakter olmasın demiştim ama benimki azcık sade olabilirmi?

Fatih the Wizard

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Olsada 2-3 güne bitiyor dün strateji olarak forum oyunu kurulmuştu başladığımızda 6-7 kişiydik şu an 3 kişi kaldık .d

Eh hocam, tutup tutmayacağını belirlemek için ilgiye göre üstüne bir de deneme süresi var tam sürümden önce. Bunun için zaten :D

Bu arada (post kasılmıyomuş) sen sade bir karakter olmasın demiştim ama benimki azcık sade olabilirmi?
Tabi ki, abartılmadığı sürece karakterler illa sıra dışı olmak zorunda değiller. Sıradan da olabilirler. Bu arada sorularını bana mesaj olarak atabilirsin eğer o tip bir yasak varsa forumda.

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunu söyleyeyim konu çok karışık olmuş okurken denklem çözüyorum gibi hissettim.

Fatih the Wizard

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Karakter oluşturmadaki özgürlüğü çok beğendim ejderdoğan karakter açabilirim :D

Tamriel değil burası usta Oak Shores :D. Geyik bir yana, dragonborn olmasa bile dediğim gibi o tip sayılı karakterleri RP'de daha ileri olan insanlara bırakacağız. Bu da yine yazılı testler aracılığıyla deneme süresine alımda yapacağım gibi.

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Resimleri aldim wm veya wp kullanip mc geciricem kullancam helal et

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fatih the Wizard

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Resimleri aldim wm veya wp kullanip mc geciricem kullancam helal et

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Haritayı full paylaşmama sebebimin ne kadar doğru olduğunu tekrar anlamış oldum, teşekkürler. Aldım kullancam*'dan ziyade alabilir miyim ya da seni referans göstererek kullanabilir miyim sorusu olması gereken. Çünkü bunlar 3 5 dakika emek ile tasarlanmış şeyler değil hocam.

Eheh, oyun uzun süredir aklımdaydı usta. Ama paylaşmama ilham olduğunuz doğru.

CelilOguz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bizim MS 1000 oyunumuz var zandalor istersen ona katıl o bitince bunu başlatabilirsin. (Davet ediliyorsun :aşık:)