Ronou - MassiveMine Hub | SPOILER | RoninBT

MassiveMine için yapılan Ronou güzel mi ?

• Kullanılan toplam oy
    71

LifeTaker_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
O 2 tane dislike atanlar buraya neden beğenmediklerini yazarlarsa kendimizi geliştirme fırsatı buluruz. Ya da başka sebepten attıysalar bilemem. Kendi acizlikleri.

LifeTaker_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
hahaha çok komikmiş bundan daha fazla var mı lazım oluyor ama sen bu espiriyle amerikayı tekrardan aya yollarsın sen bu espriyi al nasaya götür sana ödül madalyası taksınlar olmadı marsta koloniler halinde yaşamayı öğretsinler mümkünse orda kal zaten profil resminde hayır yok 4ever batman ulen! Bu arada hatun <3
beğenmedim sölemiyom sanane xD
Sen yapma usta :( Gülemedim bile
12 den sonra böyle oluyorum kb yın yoksa çok daha sert bir cevap verecektim (sert derken iyi anlamda sert daha düzgün bi cevap işte)

Son düzenleme:

Chypie06

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
hahaha çok komikmiş bundan daha fazla var mı lazım oluyor ama sen bu espiriyle amerikayı tekrardan aya yollarsın sen bu espriyi al nasaya götür sana ödül madalyası taksınlar olmadı marsta koloniler halinde yaşamayı öğretsinler mümkünse orda kal zaten profil resminde hayır yok 4ever batman ulen! Bu arada hatun <3

12 den sonra böyle oluyorum kb yın yoksa çok daha sert bir cevap verecektim
Eksi oy neden seni bu kadat rahatsız etti ki ben daha önceden beğendiğimi söylemiştim zaten neye kime sinirlendin sen bu kadar çok daha sert cevap vercektim felan kendi çapımda aramızda bi etkileşim olsun diye eksi oy veriverdim neyse bi daha oyda vermem yorumda yapmam

LifeTaker_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eksi oy neden seni bu kadat rahatsız etti ki ben daha önceden beğendiğimi söylemiştim zaten neye kime sinirlendin sen bu kadar çok daha sert cevap vercektim felan kendi çapımda aramızda bi etkileşim olsun diye eksi oy veriverdim neyse bi daha oyda vermem yorumda yapmam
Yok la yanlış anladın başgan sen beni burda söylesem ban falan yerim kötü bir şey değildi ki :D Sen gül dünya gülsün :D
bu yani (sert derken iyi anlamda sert daha düzgün bi cevap işte)[DOUBLEPOST=1404520421,1404520147][/DOUBLEPOST]Diyorum ya saçmalıyorum işte 12 den sonra ben böyle bi değişik hallere giriyorum anlayamıyorum kendimi daha oruç tutmaya başlamada kafa gidip geliyo neyse konu çığrından çıktı sen de cevap at ben de like atayım anladığım manasında konu kapansın yoksa daha çok yazarım böyle sonra parasını babam ödüyor yine ne diyorum ben offf

byMasterTurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

12 den sonra böyle oluyorum kb yın yoksa çok daha sert bir cevap verecektim (sert derken iyi anlamda sert daha düzgün bi cevap işte)
Çok komiksin, joker seni ayakta alkışlar. Ayrıca dün gece ne içtin ?[DOUBLEPOST=1404545891,1404545838][/DOUBLEPOST]

Kimi insan girdiğinde odayı aydınlatır, kimide çıktığında.

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Çok karışık olmuş. Göz yoruyor. Ağaçları yerli yersiz kullanmışsınız. Çoğunlukla iyi ama bu detaylar iyi yönlerinin görünmesini önlüyor.

Ben kesinlikle katılıyorum.Kendi özeleştirimi yaptığımda bana da çok karışık gelmişti portal kısmı.Güzel eleştiri teşekkür ederim :) - Cazza144