LifeTaker_
Altın Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Sahurda ayran mı içtin sençok kötü olmuş beğenmedim![]()
bi kerede kötü yorum görün
![]()
![]()
Sahurda ayran mı içtin sençok kötü olmuş beğenmedim![]()
bi kerede kötü yorum görün
![]()
![]()
Sahurda ayran mı içtin senTeşekkür ederiz
![]()
sadöasjdasdaskormayın hayır oyunu ben verdim![]()
O 2 tane dislike atanlar buraya neden beğenmediklerini yazarlarsa kendimizi geliştirme fırsatı buluruz. Ya da başka sebepten attıysalar bilemem. Kendi acizlikleri.
Mobilim la onceden bi yerde belirttim zatenSkype gel sen yeni banneri koyuyorum az sonra :3 - Cazza144
beğenmedim sölemiyom sanane xDO 2 tane dislike atanlar buraya neden beğenmediklerini yazarlarsa kendimizi geliştirme fırsatı buluruz. Ya da başka sebepten attıysalar bilemem. Kendi acizlikleri.
beğenmedim sölemiyom sanane xD
Seni döverim
hahaha çok komikmiş bundan daha fazla var mı lazım oluyor ama sen bu espiriyle amerikayı tekrardan aya yollarsın sen bu espriyi al nasaya götür sana ödül madalyası taksınlar olmadı marsta koloniler halinde yaşamayı öğretsinler mümkünse orda kal zaten profil resminde hayır yok 4ever batman ulen! Bu arada hatun <3
Sen yapma ustabeğenmedim sölemiyom sanane xD
Eksi oy neden seni bu kadat rahatsız etti ki ben daha önceden beğendiğimi söylemiştim zaten neye kime sinirlendin sen bu kadar çok daha sert cevap vercektim felan kendi çapımda aramızda bi etkileşim olsun diye eksi oy veriverdim neyse bi daha oyda vermem yorumda yapmamhahaha çok komikmiş bundan daha fazla var mı lazım oluyor ama sen bu espiriyle amerikayı tekrardan aya yollarsın sen bu espriyi al nasaya götür sana ödül madalyası taksınlar olmadı marsta koloniler halinde yaşamayı öğretsinler mümkünse orda kal zaten profil resminde hayır yok 4ever batman ulen! Bu arada hatun <3
Sen yapma ustaGülemedim bile
12 den sonra böyle oluyorum kb yın yoksa çok daha sert bir cevap verecektim
Yok la yanlış anladın başgan sen beni burda söylesem ban falan yerim kötü bir şey değildi kiEksi oy neden seni bu kadat rahatsız etti ki ben daha önceden beğendiğimi söylemiştim zaten neye kime sinirlendin sen bu kadar çok daha sert cevap vercektim felan kendi çapımda aramızda bi etkileşim olsun diye eksi oy veriverdim neyse bi daha oyda vermem yorumda yapmam
Çok komiksin, joker seni ayakta alkışlar. Ayrıca dün gece ne içtin ?[DOUBLEPOST=1404545891,1404545838][/DOUBLEPOST]hahaha çok komikmiş bundan daha fazla var mı lazım oluyor ama sen bu espiriyle amerikayı tekrardan aya yollarsın sen bu espriyi al nasaya götür sana ödül madalyası taksınlar olmadı marsta koloniler halinde yaşamayı öğretsinler mümkünse orda kal zaten profil resminde hayır yok 4ever batman ulen! Bu arada hatun <3
Sen yapma ustaGülemedim bile
12 den sonra böyle oluyorum kb yın yoksa çok daha sert bir cevap verecektim (sert derken iyi anlamda sert daha düzgün bi cevap işte)
Seni döverim
Çok karışık olmuş. Göz yoruyor. Ağaçları yerli yersiz kullanmışsınız. Çoğunlukla iyi ama bu detaylar iyi yönlerinin görünmesini önlüyor.
Diyorumda anlatamıyorum xdÇok karışık olmuş. Göz yoruyor. Ağaçları yerli yersiz kullanmışsınız. Çoğunlukla iyi ama bu detaylar iyi yönlerinin görünmesini önlüyor.