serkant
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Bana cevap verdinizO nasıl bir muamele lan öyle![]()
Bana cevap verdinizO nasıl bir muamele lan öyle![]()
Yahu neden vermesinler bundan doğal ne varBana cevap verdiniz![]()
![]()
![]()
Böyle yapınca da böyle olunuyomuş demek ki bir daha cevap vermeyeyim benSiz Roninsiniz! Aslında o kadar abartılı bir şey değilsinizSıcak vurdu
![]()
Ver ver. Sorun yok ben saçmaladım.Böyle yapınca da böyle olunuyomuş demek ki bir daha cevap vermeyeyim ben![]()
Fazla pohpohlamayın biziVer ver. Sorun yok ben saçmaladım.
Konuda ve yorumlarda bunları söylemiştik ve düzeltik, eleştiri için kendinizi batırıyorsunuz ayıp ayıp...Cok Fazla Blok Kullanilmiş Gereksiz Bloklar cok
Yapraklar cok Gereksiz Ve Cok
Ayni Yapitlar kopyalanip yan yana arka arkaya yapiştirilmiş
yer set ile yapilmiş cok belli
Yorumlardaki eleştirilerin aynısını alıp demişsin kendine ait özgünlük 0 yorumda, 2. yer set komutu ile yapılmadı tamamen el emeği kendinizile karıştırmayınız. Evet binalar rotate ile yapıldı aptallık edip tekrardan elle yapmak saçma geldi. Dikkatli bakarsan üstteki bina tamamen farklı bilip bilmeden eleştiri yapmayın. son olarak bunun misilleme olduğunun farkındayım bir sorunun derdin var ise ekle skypeden oradan anlat sorunlarınıCok Fazla Blok Kullanilmiş Gereksiz Bloklar cok
Yapraklar cok Gereksiz Ve Cok
Ayni Yapitlar kopyalanip yan yana arka arkaya yapiştirilmiş
yer set ile yapilmiş cok belli
Bilerek yaptığının farkındayımBir Sorunum derdim yok ama tepkinizi anlamadimkardeşim skype gelin konusalim skype mytanertekin ekle
Yine ne yaptım nerde kimi incitmişim söyler misin? Yeter ben de insanım ama ya.Ronin buildlerinize bayiliyorum ama yorumlarinizdan nefret ediyorum
Gerçekler acıdırSana bisey demedim ekibinizde bazilarindan
DerkenGerçekler acıdır![]()