KemoAgA

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
İsmin: Kemal
Nickin: KemoAgA
Yaşın:16
Sunucumuzda ne kadar süredir oynuyorsun(gün/hafta/ay/yıl):2 hafta
Sunucumuzu beğeniyor musun?:evet (ufak tefek şeyler hariç)
Sence bu sunucu gelişir mi?:vip alımları böyle devam ederse evet hub olursa çok iyi olur
Sunucumuzun kurallarını biliyor musun? (evet/hayır): evet
Yetkili olmak senin için ne anlam ifade ediyor?:skyblock u seviyorum birilerine tavsiye vermeyi vermeyi ilgilenmeyi de seviyorum
Kendin hakkında eklemek istediklerin:oyunu 2013 den beri oynuyorum, sunucu açmışlığım var o da skyblock sunucusuydu ve plugin paketini göstermek isterdim(tamamen kendim yapmıştım her şey türkçeydi çok uğraşmıştım ama sadece 3 ay gitti) günde en az 2 saat aktif oyundayım. ada levelim 1200 . sunucudaki oyun parası döngüsünü biliyorum her gelene de yardımcı olurum.
Discord adresin(yanlış verenler direk elenir):
▽ KemalYetgin#8576

tgrlzkn

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
İsmin: Tuğrul
Nickin: Tursu
Yaşın: 24
Sunucumuzda ne kadar süredir oynuyorsun(gün/hafta/ay/yıl): 1 gün
Sunucumuzu beğeniyor musun?: Güzel gibi
Sence bu sunucu gelişir mi?: Emek olursa gelişir
Sunucumuzun kurallarını biliyor musun? (evet/hayır): Evet
Yetkili olmak senin için ne anlam ifade ediyor?: Sadece küfür edenleri banlamak için yetkili olmak istiyorum.
Kendin hakkında eklemek istediklerin: Daha önce yetkili olmuştum bir sw de.
Discord adresin(yanlış verenler direk elenir): Tuğrul#5763

Rayqxaza

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Ekli dosyayı görüntüle 136970

- Royal Craft Network Yetkili Başvuru Forumu -

Kod:
İsmin:
Nickin:
Yaşın:
Sunucumuzda ne kadar süredir oynuyorsun(gün/hafta/ay/yıl):
Sunucumuzu beğeniyor musun?:
Sence bu sunucu gelişir mi?:
Sunucumuzun kurallarını biliyor musun? (evet/hayır):
Yetkili olmak senin için ne anlam ifade ediyor?:
Kendin hakkında eklemek istediklerin:

Yetkili alımlarına başvuru yapmak için tek yapmanız gereken üst kısımda bulunan formu kopyala yapıştır yaparak kendinize uygun bir şekilde doldurarak bu konuya yanıt vermenizdir. En alt kısımda mesaj yazmanız için bölüm bulunmaktadır o paneli kullanarak sunucumuzun alımlarına başvuru yapabilirsiniz.

Yapılan başvurular sürekli incelenmektedir günlük olarak takip ediliyor yetkili olmaya uygun görülen kişiye discord adresi üzerinden ulaşılacağı için lütfen discord adresinizi yanlış vermeyin.

Yetkilide aradığımız özellikler

- Aktif discord kullanıcısı (Discord üzerinden haberleşiyoruz ve gelişmeler discorddan yapılıyor bu yüzden önemli)
- Saygılı ve olgun birey
- Sunucu kurallarına hakim
- Sunucumuzda sohbette aktif olması

Başvurularda incelenen en önemli madde sunucuda aktiflik cidden yetkili olmak isteyen bir kişi zaten o sunucuda oynuyordur ve aktiftir yani kısaca hak ediyordur.

Yetki istenmez hak edilir! ne duruyorsun sende yetkini hak et ve bizimle yüksel!

Sunucumuzda bulunan yetkililerimiz sürekli yükselmektedir bu yükseliş tamamen kişinin karakterine hal hareketlerine bağlıdır.
Asistan - Rehber - BilgeRehber - TestMod - Mod - Admin - Genel Admin

şeklinde yükselebilirsiniz.

Ayrıca sunucumuza kayıt olan herkes Kullanıcı sözleşmemizi okumuş ve kabul etmiş sayılır sitemizden ulaşabilirsiniz.

Royal Craft @2019 Copyright Powered by Batihost​
İsmin:Mehmet Ali
Nickin:Rayqxaza
Yaşın:14
Sunucumuzda ne kadar süredir oynuyorsun(gün/hafta/ay/yıl):4ay
Sunucumuzu beğeniyor musun?:Evet tabi ki
Sence bu sunucu gelişir mi?:Gerektiği kadar emek verilirse tabii ki iyi sonuçlar çıkcağını düşünüyorum.
Sunucumuzun kurallarını biliyor musun? (evet/hayır):(evet)
Yetkili olmak senin için ne anlam ifade ediyor?:Daha iyi bir sunucu daha iyi bir yönetim ve daha kaliteli bir oyun
Kendin hakkında eklemek istediklerin:Günde en fazla 4saat aktif olabiliyorum hafta sonları 10 ila 11 saat değişiyor
Discord adresin(yanlış verenler direk elenir):Angel of Death #3998

blackixqq

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
İsmin: Talha
Nickin: Blackixq
Yaşın: 17
Sunucumuzda ne kadar süredir oynuyorsun(gün/hafta/ay/yıl): 1 hafta
Sunucumuzu beğeniyor musun?: Evet, hoş bir sunucu.
Sence bu sunucu gelişir mi?: ileride çok büyük yerlere gelebilir, ekip de aile ortamı olduktan sonra hiçbir engel olmaz
Sunucumuzun kurallarını biliyor musun? (evet/hayır): evet.
Yetkili olmak senin için ne anlam ifade ediyor?: İnsanlarla sürekli iletişim halinde olmak kendimi iş sahibi gibi hissettiriyor, sıkılmadan zevk alarak oynayıp işimi de yaparım.
Kendin hakkında eklemek istediklerin: Okulum var ama çok sıkıntı olmaz, eve geliş saatlerim değişiyor fakat online kalabilirim. Ayrıca 3 yıldır plugin işleri ile ilgileniyorum bu konu hakkında detaylı bilgi vermemi isterseniz zaten discord üzerinden iletişime geçtiğinizde konuşuruz.
Discord adresin(yanlış verenler direk elenir): Blackixq’#5655

iSwaqlee

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Ekli dosyayı görüntüle 136970

- Royal Craft Network Yetkili Başvuru Forumu -

Kod:
İsmin: Arda Erdem
Nickin: iSwaqlee
Yaşın:15
Sunucumuzda ne kadar süredir oynuyorsun(gün/hafta/ay/yıl):2 gün
Sunucumuzu beğeniyor musun?: 2 gün önce başladım fena başa bela
Sence bu sunucu gelişir mi?: tabikide evet
Sunucumuzun kurallarını biliyor musun? (evet/hayır): evet
Yetkili olmak senin için ne anlam ifade ediyor?: İnsanlara yardım etmeyi severim yardımcı olmayı dahada çok.
Kendin hakkında eklemek istediklerin: Güzel bir sunucu açıkçası yetkili olmak isterdim.
Discord adresin(yanlış verenler direk elenir : AE | ArdaErdem#0062
Kod:

Swipee_

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Kod:
İsmin:Halil İbrahim
Nickin:İbo
Yaşın:15
Sunucumuzda ne kadar süredir oynuyorsun(gün/hafta/ay/yıl):1 yıl
Sunucumuzu beğeniyor musun?:EVt Begenıyorum
Sence bu sunucu gelişir mi?:Evt Bu sunucu cok guzel oldu ıcın ve lagsız temız hos ve guzel bır server oldugu ıcın gelısır
Sunucumuzun kurallarını biliyor musun? (evet/hayır):evet
Yetkili olmak senin için ne anlam ifade ediyor?:Yetkili olmak benm haytmda ılk guzel seyı fıade edıyor yetkılı olmak ınsan gurur veriyo bana ben yetkılı olmayı cok ısterım
Kendin hakkında eklemek istediklerin:ınsla ben kanzrm cunku hytmda bırkere yetkılı olmak ısterm
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Erbatur

Gözlerimin içindeki ülkemsin sen benim.
En iyi cevaplar
0
İsmin: Ufuk Eren
Nickin: Krallah
Yaşın:20
Sunucumuzda ne kadar süredir oynuyorsun(gün/hafta/ay/yıl): 2 Gün :D
Sunucumuzu beğeniyor musun?: Evet, ortalamanın üstünde bir sunucu.
Sence bu sunucu gelişir mi?: Şuana kadar gelişmişliği var, gerekli güncellemeler zamanın da yapılırsa gelişeceğini düşünüyor ve umut ediyorum.
Yetkili olmak senin için ne anlam ifade ediyor?: Oyuncular ve yönetim üstünde bir sorumluluk, işini iyi yapma gayreti göstermeyi ifade ediyor.
Kendin hakkında eklemek istediklerin: Ben, Türkiye'nin büyük sunucularında yetkili olarak görev aldım. Bunu da değerlendirirseniz mutlu olurum :)
Krallah#7643

Son düzenleme:

CelalBeyxX

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İsmin:Celal
Nickin:_KekeMan_
Yaşın:14
Sunucumuzda ne kadar süredir oynuyorsun(gün/hafta/ay/yıl):1 Ay 3 Hafta
Sunucumuzu beğeniyor musun?:Efsane Sunucu Hayallerimdekinden Güzel Helal Olsun
Sence bu sunucu gelişir mi?:Her Efsane Sunucudan İyi Olur Yakında İnşallah
Sunucumuzun kurallarını biliyor musun? (evet/hayır):Az Çok Biliyorum Evet Desem Daha iyi
Yetkili olmak senin için ne anlam ifade ediyor?:İnsanlara Yardım Sunucunun Gelişmesine Yardım Ve Sosyalleşmeye Yardım
Kendin hakkında eklemek istediklerin:Ben Aslında Mimar Birisiyim Mimarlığa Bağımlıyım Ve Çok Sunucuda Mimarlığım Var Usta Mimar Sayılmasamda Çok Sevilirim
Discord adresin(yanlış verenler direk elenir):✯ŦerkedilmeƵ✯#1094

ZeFFDie

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
İsmin:Taha
Nickin:ZeFFDie
Yaşın:18
Sunucumuzda ne kadar süredir oynuyorsun(gün/hafta/ay/yıl):3-4 Aydır oynuyorum.
Sunucumuzu beğeniyor musun?:Eğer burada yetkili olmak istiyorsam sırf beğendiğim içindir.Zevkle çalışmayıda istiyorum
Sence bu sunucu gelişir mi?: Normalde 100-150 Arası kişi oynuyordu artık 200 olmuş sence açıklama ma gerek varmı?
Sunucumuzun kurallarını biliyor musun? (evet/hayır):Evet tabii ki de
Yetkili olmak senin için ne anlam ifade ediyor?:Yetkili olmak benim için büyük bir sorumluluk ayrıca da insanların rehberi olmayı ifade ediyor.Onlara doğru yolu göstermeye daha iyi bir server olmasına katkı sağlamayı ifade ediyor.

Kendin hakkında eklemek istediklerin:Sunucuyla en az 7 saat ilgilenirim en fazla 12-13 saat ve mutlaka insanlara yardımcı olurum girdiğim bütün serverlerde yetki almışlığım var ama bu server insanı kendine çekiyor. Ve bende çalışma hevesi bulundu lütfen hevesimi kırmayın,Hevesim öyle geçecek değildir.Bağlandığım için bu servere emin olun 4 Yıl boyunca burada kalabilirim tabi eğer kapanmazsa eklemek istediklerim bu kadar.Bi tane daha başvuru yapmıştım fakat o başvuruda bir sürü hatam oldu bunun için yenisini dilerseniz kabul edin.
Discord adresin(yanlış verenler direk elenir):ZeFFDie#4920

Craxy

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İsmin: Yiğit Efe Okur
Nickin: Yigit20
Yaşın: Şu an 15 yaşındayım.
Sunucumuzda ne kadar süredir oynuyorsun(gün/hafta/ay/yıl): Yaklaşık 1 yıldır oynuyorum.
Sunucumuzu beğeniyor musun?: Uzun zamandır oynayan birisi olarak oldukça sunucunuzu beğeniyorum.
Sence bu sunucu gelişir mi?: Zaten sunucunuz şu an oldukça gelişmiş fakat önümüzde olan aylarda yeni oyun türlerinin gelmesiyle birlikte sunucunun daha fazla gelişebileceğine gönlümden inanıyorum :))
Sunucumuzun kurallarını biliyor musun? (evet/hayır): Evet, biliyorum.
Yetkili olmak senin için ne anlam ifade ediyor?: Aslında Royal Craft sunucusunda daha önceden böyle bir deneyimim olmuştu. Her neyse soruya gelirsek yetkili olmak bana sırf bir rütbe değil. Oyuncuların Rehber yani Yardım aracı olmak anlamına geliyor. Aynı zamanda diğer yetkililerin sırtında olan var olan yükü hafifletmek anlamına da geliyor. Tabii ki de yetkili olduğum süreçte sunucunun gelişmesine var olan gücümle destek olacağım. Royal Craft sunucularında yetkili olmak güzel olmaz mıydı? :)
Kendin hakkında eklemek istediklerin: Merhaba, ben Yiğit. Şu an 15 yaşındayım ve Lise 2'ye gidiyorum. 2013 yılından yana Minecraft oynuyorum. İlk sunucu işine 2014 yılında giriştim ve halen ara ara sunucularla uğraştığım doğrudur. Müzik dinlemeyi, video izlemeyi, basketbol oynamayı ve dizi izlemeyi severim. Son olarak imla kurallarına oldukça hakimimdir. Ayrıca oldukça olgun birisi olduğumu rahatlıkla söyleyebilirim.
Discord adresin(yanlış verenler direk elenir): Yiğit Efe Okur#0001

Son düzenleme:

Kartal_HD

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
İsmin: İLHAN SANCI
Nickin: Kartal_HD
Yaşın: 16.5
Sunucumuzda ne kadar süredir oynuyorsun(gün/hafta/ay/yıl): Yaklaşık 4-5 Aydır
Sunucumuzu beğeniyor musun?: Evet
Sence bu sunucu gelişir mi?: tabii ki böyle güzel ekip olduğu sürece.
Yetkili olmak senin için ne anlam ifade ediyor?: Oyun düzenini sağlayan kişi diğerlerinden farksız olmak
Kendin hakkında eklemek istediklerin: Pek bir şey yok zaten ekibe girdiğimzaman beni tanıyan birçok kişi çıkar özellikle KAMİL :)
Discord adresin(yanlış verenler direk elenir): Kartal_HD#5535

Fxeon

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
İsmin: Yunus Emre
Nickin: Fxeon
Yaşın: 16
Sunucumuzda ne kadar süredir oynuyorsun(gün/hafta/ay/yıl): 10 gün (serverde baya çok şey öğrendim 10 günde yetkililer sağolsun bende onlar gibi olup insanlara yardım etmek istiyorum amacım bu zaten)

Sunucumuzu beğeniyor musun?: Açıkçası Başta Girdiğimde Klasik Skyblock dedim sonra bir girdim 2 gün bayağı hoşuma giden şeyler oldu (ağaçların direk kırılması, hopperlerin daha hızlı çalışması gibi) oyun sardı elinize sağlık baya güzel bir server olmuş

Sence bu sunucu gelişir mi?: günde en az 100 online var emek skyblockta diğerlerini sayarsak 150 - 200 oluyor tabikide gelişir hızlı bir şekilde gelişiyor zaten

Sunucumuzun kurallarını biliyor musun? (evet/hayır): Evet, Biliyorum

Yetkili olmak senin için ne anlam ifade ediyor?: Benim için insanlara yardımcı olmayı ifade ediyor daha çok. Onları eğlendirmek vakit geçirmek benimde hoşuma gider açıkçası

Kendin hakkında eklemek istediklerin: Daha önce 2 serverde admin oldum ama bu serverde olmayı diğerlerine nazaran daha çok isterim tabikide

Discord adresin(yanlış verenler direk elenir): yunusemr#3352