ESC_BEN

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
İsmin: enes
Nickin: ESC_BEN
Yaşın: 16
Sunucumuzda ne kadar süredir oynuyorsun(gün/hafta/ay/yıl):3ay
Sunucumuzu beğeniyor musun?: EVET HEMDE DÜNYALAR KADAR
Sence bu sunucu gelişir mi?: GELİŞMİŞ ZATEN AMA DAHADA GELİŞTİRİRİZ
Sunucumuzun kurallarını biliyor musun? (evet/hayır): evet
Yetkili olmak senin için ne anlam ifade ediyor?: SERVERİ KORUMAK,HUZURU SAĞLAMAK,OYUNCULARA YARDIM ETMEK
Kendin hakkında eklemek istediklerin: Bilgi SEVGİ SORUMLULUK SAHİBİ MEVLANA ANADOLU LİSESİNDE OKUYORUM 7/24 AKTİFİM HER SORUNLA İLGİLENEBİLİRİM YAPACAĞIMI DÜŞÜNÜYOM
Discord adresin(yanlış verenler direk elenir): @enes#3151

SadeceBilgisayarımVa

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
İsmin:Ahmet Şahin Şen
Nickin:AhmetEgoTemel
Yaşın:14
Sunucumuzda ne kadar süredir oynuyorsun(gün/hafta/ay/yıl):2 gün (ama daha önce çok fazla serverde skyblock oynadım)
Sunucumuzu beğeniyor musun?:Ağaç yıkılma animasyonu yetti bana o kadar yanii
Sence bu sunucu gelişir mi?:Bence bu sunucu bir yayıncı yada youtuber tarafından desteklenirse daha çok oyuncu sayısına ulaşır
Sunucumuzun kurallarını biliyor musun? (evet/hayır):evet
Yetkili olmak senin için ne anlam ifade ediyor? Oyunculara Yardım Etmek ve Onlarla Vakit Geçirmek
Kendin hakkında eklemek istediklerin:Aktifliğim günde yada 2 günde bir 2-5 saat civarındadır.Ben bu işi yaparım
Discord adresin(yanlış verenler direk elenir):TheSkeleton#7181

gokceeemm12

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
İsmin: Kaan
Nickin: Learns
Yaşın: 15
Sunucumuzda ne kadar süredir oynuyorsun(gün/hafta/ay/yıl):2 Ay
Sunucumuzu beğeniyor musun?: Evet Çok Güzel Sunucu , Gerek Script ve Gerek Map Olarak Çok Şahane Bir Sunucu Çok Beğeniyorum
Sence bu sunucu gelişir mi?: Zaten Çok Gelişmiş Daha İyi Yerlere Geliceğinden Şüphe Yok
Sunucumuzun kurallarını biliyor musun? (evet/hayır): evet
Yetkili olmak senin için ne anlam ifade ediyor?: Sorumluluk Sahibi olmak, Oyuncularla İlgilenmek ve Onlarla Güzelce Vakit Geçirmek
Kendin hakkında eklemek istediklerin: Bilgiliyim ve Tecrübeliyim , Turizm Otelcilik Lisesin'de okuyorum . Bu İşi Yapabilceğimi Düşünüyorum Çoğu Sunucuda Yetkili oldum bilgim ve tücrübem çok yüksektir kendime güveniyorum. Aktifliğim Günde 5 Saattir 4-9 Arası Oyundayım Okul Günleri Aktifim Hafta Sonu Daha Çok Aktif Oluyorum Seçilirsem Elimden Gelenin En iyisini yapıcağıma söz veriyorum.
Discord adresin(yanlış verenler direk elenir): @Kaan#7157
Ekli dosyayı görüntüle 136970

- Royal Craft Network Yetkili Başvuru Forumu -

Kod:
İsmin:
Nickin:
Yaşın:
Sunucumuzda ne kadar süredir oynuyorsun(gün/hafta/ay/yıl):
Sunucumuzu beğeniyor musun?:
Sence bu sunucu gelişir mi?:
Sunucumuzun kurallarını biliyor musun? (evet/hayır):
Yetkili olmak senin için ne anlam ifade ediyor?:
Kendin hakkında eklemek istediklerin:
Discord adresin(yanlış verenler direk elenir):

Yetkili alımlarına başvuru yapmak için tek yapmanız gereken üst kısımda bulunan formu kopyala yapıştır yaparak kendinize uygun bir şekilde doldurarak bu konuya yanıt vermenizdir. En alt kısımda mesaj yazmanız için bölüm bulunmaktadır o paneli kullanarak sunucumuzun alımlarına başvuru yapabilirsiniz.

Yapılan başvurular sürekli incelenmektedir günlük olarak takip ediliyor yetkili olmaya uygun görülen kişiye discord adresi üzerinden ulaşılacağı için lütfen discord adresinizi yanlış vermeyin.

Yetkilide aradığımız özellikler

- Aktif discord kullanıcısı (Discord üzerinden haberleşiyoruz ve gelişmeler discorddan yapılıyor bu yüzden önemli)
- Saygılı ve olgun birey
- Sunucu kurallarına hakim
- Sunucumuzda sohbette aktif olması

Başvurularda incelenen en önemli madde sunucuda aktiflik cidden yetkili olmak isteyen bir kişi zaten o sunucuda oynuyordur ve aktiftir yani kısaca hak ediyordur.

Yetki istenmez hak edilir! ne duruyorsun sende yetkini hak et ve bizimle yüksel!

Sunucumuzda bulunan yetkililerimiz sürekli yükselmektedir bu yükseliş tamamen kişinin karakterine hal hareketlerine bağlıdır.
Asistan - Rehber - BilgeRehber - TestMod - Mod - Admin - Genel Admin

şeklinde yükselebilirsiniz.

Ayrıca sunucumuza kayıt olan herkes Kullanıcı sözleşmemizi okumuş ve kabul etmiş sayılır sitemizden ulaşabilirsiniz.

Royal Craft @2019 Copyright Powered by Batihost​
İsmin:göknur
Nickin:gokce123
Sunucumuzda ne kadar süredir oynuyorsun(gün/hafta/ay/yıl):3-4 haftadır
Sunucumuzu beğeniyor musun?:evet
Sence bu sunucu gelişir mi?:bende olursam neden olmasın?
Yetkili olmak senin için ne anlam ifade ediyor?:kesinlikle normal bir oyuncu.
Kendin hakkında eklemek istediklerin: bu sv de daha yolun başındayız. iyi bir server. beğendim ve yetkili olmak istedim. zaten daha önce yetkili olduğum 2-3 server vardı ama kapandı. Bu serverda adil ve adaletli bir yetkili olmak konusunda bana güvenebilirsiniz.
Discord adresin(yanlış verenler direk elenir):@Goknur_MKAA#4203

Nurettin27

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
İsmin:Nurettin
Nickin:Nuriii27777N
Sunucumuzda ne kadar süredir oynuyorsun(gün/hafta/ay/yıl):2 ay kadar
Sunucumuzu beğeniyor musun?: evet hemde çok
Sence bu sunucu gelişir mi?:gelişti zaten ama fazlasıda olabilir
Yetkili olmak senin için ne anlam ifade ediyor?:.
Kendin hakkında eklemek istediklerin:yok
Discord adresin(yanlış verenler direk elenir):Nurettin2777#2430

ZeFFDie

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
İsmin:Taha Avcı
Nickin:ZeFFDie
Yaşın:18
Sunucumuzda ne kadar süredir oynuyorsun(gün/hafta/ay/yıl):3 Ay dır oynuyorum
Sunucumuzu beğeniyor musun?:Tabikide herkes çok sohbetçi iyi görünümlü insanlar yani sohbet etmesi iyi bi server
Sence bu sunucu gelişir mi?:Böyle güzel yetkililer güzel sunucu sahipleri olduktan sonrası yani gelişir ve bende dahil :D
Yetkili olmak senin için ne anlam ifade ediyor?:Yetkili olmak benim için büyük bir sorumluluk ifade ediyor ve bunun üstesinden geleceğim bana güvenin
Kendin hakkında eklemek istediklerin:Ben 18 yaşında sorumluluk sahibi olan bir adamım inanmayanlar için tel veya discorda sohbet edebiliriz ayrıca da bu servere düzen vermek istiyorum 7/24 aktif olurum size katkı sağlarım ayrıca çeki düzenli bir insanım insanlarla sohbet etmeyi çok severim bu yüzden afk olmayı tercih etmem.Asla argo veya küfürlü kelimeler kullanmam kullandırtırmam birçok serverde deneyimli olmuşumdur ve bu server harici serverlerde de çalışmışlığım var istediğiniz zaman gelip serverin IP sını sorabilirsiniz hatta kurucuyla bizzat tanıştırırım övmeleri harika :D ama sizinle bir ömür boyu çalışmayı isterim sizde benimle çalışmak ister misiniz? o zaman ne duruyorsunuz? bana hangi rütbeyi uygun buluyosanız verebilirsiniz ama emin olun sizinle çalışmayı memnuniyetle isterim.Buranın kurallarına hakimim merak etmeyin...

Discord adresin(yanlış verenler direk elenir):_-ZeFFDie-_#6653

MRaviCo

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
İsmin:Utku Mert
Nickin:MRaviCo
Yaşın:17
Sunucumuzda ne kadar süredir oynuyorsun(gün/hafta/ay/yıl):1 yıl oldu
Sunucumuzu beğeniyor musun?:tabii ki de 1 yıl sonucta
Sence bu sunucu gelişir mi?:Gelişmekte olan bir server zaten Bu yazıyı goren arkadaslar vote vermeyi unutmayalım
Sunucumuzun kurallarını biliyor musun? (evet/hayır):Evet sw ye girdigimde ilk ona baktım
Yetkili olmak senin için ne anlam ifade ediyor?:Yetkili olmak onur işidir bir cogu artislik olsun die yapıyor tabii ki anlayana
Kendin hakkında eklemek istediklerin:Yetkili olamassam rehber asistan arakadaslarım bilsinki hakkın ve allahın yanında olsunlar
Discord adresin(yanlış verenler direk elenir):MRaviCo#2870

WortalBerkay

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
İsmin: Berkay
Nickin: Wortal
Yaşın: 17
Sunucumuzda ne kadar süredir oynuyorsun(gün/hafta/ay/yıl): 2,5 Ay Gibi Bir Süredir
Sunucumuzu beğeniyor musun?: Bağımlılık Yaptı.
Sence bu sunucu gelişir mi?: hiçbir Engeli Yok Türkiyenin En iyi sunucusu bile olabilir
Sunucumuzun kurallarını biliyor musun? (evet/hayır): tabii ki
Yetkili olmak senin için ne anlam ifade ediyor?: Oyunculara Daha İyi İmkan Sunabilmek ve yardım etmek.
Kendin hakkında eklemek istediklerin: Burda Daha önceden OPSkyblock kısmında rehberlik yapmıştım.-King The RoyalCraft-
Discord adresin(yanlış verenler direk elenir):Berkay#0994

QayzerTR

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
İsmin:Halil
Nickin:Qayzer_TR
Yaşın:15
Sunucumuzda ne kadar süredir oynuyorsun(gün/hafta/ay/yıl):3 Ay
Sunucumuzu beğeniyor musun?:Evet Bağımlı Oldum
Sence bu sunucu gelişir mi?:Çok Gelişmiş Server Zaten Daha Gelişiceğine İnanıyorum
Yetkili olmak senin için ne anlam ifade ediyor?:Sorumluluk Sahibi Oldugumu Ve Oyuncularla İlgilenmek Ve İyi Vakit Geçirmek
Kendin hakkında eklemek istediklerin:Tecrübem Var Komutları Biliyorum Oyuncularla İlgilenmeyi Seviyorum
Discord adresin(yanlış verenler direk elenir):Qayzer_Tr#4617

CilekliKek2

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
İsmin: Yiğit Tıldırım
Nickin:CilekliKek2
Yaşın:15
Sunucumuzda ne kadar süredir oynuyorsun(gün/hafta/ay/yıl):3.5 haftadır
Sunucumuzu beğeniyor musun?:Ben şimdiye kadar çok skyblock sunucusu gördüm ama içtenlikle en sevdiğim gerçekten skyblock sunucusu burdu
Sence bu sunucu gelişir mi?: Yetkililer çok çalışıyorlar kesin ilerde çok iyi bir sunucu olucaktır.Yani gelişir.
Yetkili olmak senin için ne anlam ifade ediyor?:oyunculara yardım edebilme ve sorumluluk sahibi olma.
Kendin hakkında eklemek istediklerin:Birkaç sunucuda yetkili olmuştum hatta kendi sunucumuda açmıştım ama tutmayınca kapatmak zorunda kaldım saat 8 ile 5 arası okuldayım onun dışında herhangi bir sorun çıkmazsa sunucuda aktif kalabilirim
Discord adresin(yanlış verenler direk elenir)Plenus27#4746 [hatta royalcraft serverinde adım oyundaki adım CilekliKek2]

Son düzenleme:

Korkuncadam

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
İsmin:Yaser
Nickin:Korkuncadam
Sunucumuzda ne kadar süredir oynuyorsun(gün/hafta/ay/yıl):1 gün çünkü servere yeni geldim
Sunucumuzu beğeniyor musun?:çok beyeniyorum muhteşem
Sence bu sunucu gelişir mi?:zaten baya gelişmiş ama hayla gelişir :D
Yetkili olmak senin için ne anlam ifade ediyor?:bir aile kurup o ailede beraber olmak beni çok mutlu eder
Kendin hakkında eklemek istediklerin:çok fazla bir şey istemiyorum.
Discord adresin(yanlış verenler direk elenir):Yaser-Korkuncadam#7908

Son düzenleme:

TahtakaleBaro

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
İsmin:Barış
Nickin=SporadicRocks
Sunucumuzda ne kadar süredir oynuyorsun(gün/hafta/ay/yıl):Bir Kaç Gün ama eskiden oynuyordum pc bozulunca giremedim
Sunucumuzu beğeniyor musun?:Evet güzel bir sunucu
Sence bu sunucu gelişir mi?:Evet ve zaten gelişmeye devam ediyor
Sunucumuzun kurallarını biliyor musun? (evet/hayır): Evet
Yetkili olmak senin için ne anlam ifade ediyor?=Sunucudaki düzenin bozulmamasını ve hoş güzel ve eğlenceli bir ortam yaratmak ve oyunculara yardım etmek
Kendin hakkında eklemek istediklerin:Her gün sunucuya girerim akşam vakitleri daha çok sunucuda bulunur(fabrikada çalıştığım için) hafta sonları sürekli sunucuda bulunurum.
Discord adresin(yanlış verenler direk elenir):TahtakaleBaro#6467

KaanBy23

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
İsmin: Kaan
Nickin: HatefulGod
Yaşın: 15
Sunucumuzda ne kadar süredir oynuyorsun(gün/hafta/ay/yıl): yaklaşık 1 hafta 2 gün
Sunucumuzu beğeniyor musun?: Evet
Sence bu sunucu gelişir mi?: Evet
Sunucumuzun kurallarını biliyor musun? (evet/hayır): Evet
Yetkili olmak senin için ne anlam ifade ediyor?: Sunucunun düzenini sağlamak ve her şeyi yoluna koymak.
Kendin hakkında eklemek istediklerin: Okul olmadığı zaman 7/24 aktifimdir
Discord adresin(yanlış verenler direk elenir): ! ★ нαтeғυlɢodᴴᴳ#0666

Atophenia

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
İsmin: Ceyda
Nickin: Medonja
Yaşın: 14
Sunucumuzda ne kadar süredir oynuyorsun(gün/hafta/ay/yıl): Çok değil 1 aydır.
Sunucumuzu beğeniyor musun?: Tabii ki evet. Emek Skyblock gayet güzel.
Sence bu sunucu gelişir mi?: Zaten çok gelişmiş bir server daha iyi yapmak için burdayız.
Sunucumuzun kurallarını biliyor musun? (evet/hayır): Evet.
Yetkili olmak senin için ne anlam ifade ediyor?: Sorumluluk, oyuncularla zaman geçirip onlara daha kaliteli bir oyun keyfi sağlamak.
Kendin hakkında eklemek istediklerin: Tecrübem var: Daha önce 2 farklı Skyblock sunucusunda uzun süre rehberlik ve moderatörlük yaptım. Sıcakkanlıyımdır.
Discord adresin(yanlış verenler direk elenir): 卐Ceyda#5828