modu indiremiyorsan skydazdan deniyebilirsin otomatik yüklüyor kendisi aynı zamanda hiç yapamayanlar için direkt .minecraft klasörünü verebilirim (mod yüklü halini tabi)Bir Sorun Var Herhangi Bir Mod Yükleyince Minecraft Açılmıyor .. Launcher de Play Tuşuna Bastığımda Launcher Yok Oluyor Ve Hiçbir şey Açılmıyor Ne Yapabilirim Bu Konuda :?
Edit = Harita , Kurgu Çok Güzel Olmuş Başarılı Bir Çalışma Full Sürümünü Bekliyorum Eğer Modu İndirebilirsem Tabiiki .-.
SweetNetwork Forge Yükledin Değil Mi![]()
Bunu Söylemediğinizi Kabul Ediyorum :_: Hiçbir şey işe Yaramıyor .. Formattan Önce Çalışıyordu Şimdi Çalışmıyor ..modu indiremiyorsan skydazdan deniyebilirsin otomatik yüklüyor kendisi aynı zamanda hiç yapamayanlar için direkt .minecraft klasörünü verebilirim (mod yüklü halini tabi)
Formatta trollük var demekki türk usülüyle söylüyorum kapat vur bitane aç düzelir elimden başka bişi gelmiyo :/Bunu Söylemediğinizi Kabul Ediyorum :_: Hiçbir şey işe Yaramıyor .. Formattan Önce Çalışıyordu Şimdi Çalışmıyor ..
Bu Hata Skydaz Hatası ;Formatte trollük var demekki türk usülüyle söylüyorum kapat vur bitane aç düzelir elimden başka bişi gelmiyo :/
şaka bir yana hangi hatayı veriyor yazabilir misin?
minecraft.jar'ını bulamadı diyor %appdata%/.minecraft/bin/minecraft.jar bir kontrol et ve ayrıyetten minecraft'ı aç ve giriş yap ardından öyle custom npc mod installer'i başlat diyor. birde öyle denemeyi dene.hiç olmadı minecraft bin'in içine atıp aç installer'iBu Hata Skydaz Hatası ;
![]()
Diğeri ise Launcherde Play'a Basar Basmaz Oyun Kapanıyor ..
Edit = 1.5.2 Minecraft Jarını İndirip Bin Klasörüne Attım ..
Cahil miyim ben İngiliççe Bilmiyor muyumminecraft.jar'ını bulamadı diyor %appdata%/.minecraft/bin/minecraft.jar bir kontrol et ve ayrıyetten minecraft'ı aç ve giriş yap ardından öyle custom npc mod installer'i başlat diyor. birde öyle denemeyi dene.hiç olmadı minecraft bin'in içine atıp aç installer'i
daha bilemiyorum napılabilir internetten bakmayı dene hata raporunu baktın hiççbir şekilde çözülmüyor ben yükenmiş halini atarım diyorumCahil miyim ben İngiliççe Bilmiyor muyumYaptım anlatılanları Olmuyor işte Oldurabilseydim Olurdu Herhalde ._.
Hocam Problemi Hallettim Sırf Bu Haritayı Oynamak İçin Çok Kaliteli Olmuş şu an Daha Demodaymış Birde .. Oyun Full Olsun Keyif Alarak Oynayacağımdan Eminim .. Kolay Gelsin ..daha bilemiyorum napılabilir internetten bakmayı dene hata raporunu baktın hiççbir şekilde çözülmüyor ben yükenmiş halini atarım diyorum![]()
Yorumun için teşekkürler full'ünde ev almak, market almak (tanıtım yapıp fazla gelir) gelir almak, yanında savaşçı petler vb. BİRRSÜRÜÜ özellik elenilecekHocam Problemi Hallettim Sırf Bu Haritayı Oynamak İçin Çok Kaliteli Olmuş şu an Daha Demodaymış Birde .. Oyun Full Olsun Keyif Alarak Oynayacağımdan Eminim .. Kolay Gelsin ..
evetOruçluyum yemek yemek yerine ameliyat ile mideme yemek enjekte ettirirsem orucum bozulur mu?