RPG - Choose Your Side ( BEKLENEN HARİTA EN SONUNDA ÇIKTI! )

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Harita yakın zamanda çıkacaktır!

Son düzenleme:

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir Sorun Var Herhangi Bir Mod Yükleyince Minecraft Açılmıyor .. Launcher de Play Tuşuna Bastığımda Launcher Yok Oluyor Ve Hiçbir şey Açılmıyor Ne Yapabilirim Bu Konuda :?

Edit = Harita , Kurgu Çok Güzel Olmuş Başarılı Bir Çalışma Full Sürümünü Bekliyorum Eğer Modu İndirebilirsem Tabiiki .-.

KorayAras

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oruçluyum yemek yemek yerine ameliyat ile mideme yemek enjekte ettirirsem orucum bozulur mu?

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bir Sorun Var Herhangi Bir Mod Yükleyince Minecraft Açılmıyor .. Launcher de Play Tuşuna Bastığımda Launcher Yok Oluyor Ve Hiçbir şey Açılmıyor Ne Yapabilirim Bu Konuda :?

Edit = Harita , Kurgu Çok Güzel Olmuş Başarılı Bir Çalışma Full Sürümünü Bekliyorum Eğer Modu İndirebilirsem Tabiiki .-.
modu indiremiyorsan skydazdan deniyebilirsin otomatik yüklüyor kendisi aynı zamanda hiç yapamayanlar için direkt .minecraft klasörünü verebilirim (mod yüklü halini tabi)

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bunu Söylemediğinizi Kabul Ediyorum :_: Hiçbir şey işe Yaramıyor .. Formattan Önce Çalışıyordu Şimdi Çalışmıyor ..
Formatta trollük var demekki türk usülüyle söylüyorum kapat vur bitane aç düzelir elimden başka bişi gelmiyo :/
şaka bir yana hangi hatayı veriyor yazabilir misin?

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Formatte trollük var demekki türk usülüyle söylüyorum kapat vur bitane aç düzelir elimden başka bişi gelmiyo :/
şaka bir yana hangi hatayı veriyor yazabilir misin?
Bu Hata Skydaz Hatası ;

Diğeri ise Launcherde Play'a Basar Basmaz Oyun Kapanıyor ..

Edit = 1.5.2 Minecraft Jarını İndirip Bin Klasörüne Attım ..

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bu Hata Skydaz Hatası ;

Diğeri ise Launcherde Play'a Basar Basmaz Oyun Kapanıyor ..

Edit = 1.5.2 Minecraft Jarını İndirip Bin Klasörüne Attım ..
minecraft.jar'ını bulamadı diyor %appdata%/.minecraft/bin/minecraft.jar bir kontrol et ve ayrıyetten minecraft'ı aç ve giriş yap ardından öyle custom npc mod installer'i başlat diyor. birde öyle denemeyi dene.hiç olmadı minecraft bin'in içine atıp aç installer'i

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
minecraft.jar'ını bulamadı diyor %appdata%/.minecraft/bin/minecraft.jar bir kontrol et ve ayrıyetten minecraft'ı aç ve giriş yap ardından öyle custom npc mod installer'i başlat diyor. birde öyle denemeyi dene.hiç olmadı minecraft bin'in içine atıp aç installer'i
Cahil miyim ben İngiliççe Bilmiyor muyum :D Yaptım anlatılanları Olmuyor işte Oldurabilseydim Olurdu Herhalde ._.

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Cahil miyim ben İngiliççe Bilmiyor muyum :D Yaptım anlatılanları Olmuyor işte Oldurabilseydim Olurdu Herhalde ._.
daha bilemiyorum napılabilir internetten bakmayı dene hata raporunu baktın hiççbir şekilde çözülmüyor ben yükenmiş halini atarım diyorum :D

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
daha bilemiyorum napılabilir internetten bakmayı dene hata raporunu baktın hiççbir şekilde çözülmüyor ben yükenmiş halini atarım diyorum :D
Hocam Problemi Hallettim Sırf Bu Haritayı Oynamak İçin Çok Kaliteli Olmuş şu an Daha Demodaymış Birde .. Oyun Full Olsun Keyif Alarak Oynayacağımdan Eminim .. Kolay Gelsin ..

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Hocam Problemi Hallettim Sırf Bu Haritayı Oynamak İçin Çok Kaliteli Olmuş şu an Daha Demodaymış Birde .. Oyun Full Olsun Keyif Alarak Oynayacağımdan Eminim .. Kolay Gelsin ..
Yorumun için teşekkürler full'ünde ev almak, market almak (tanıtım yapıp fazla gelir) gelir almak, yanında savaşçı petler vb. BİRRSÜRÜÜ özellik elenilecek :)
her gün üzerinde 3-4 saat kafa yoruyoruz mapin umarım kısa sürede biter :)