Hatırladığım kadarıyla @Adragos 'un rising haritasında 1.5.2 modlu yüklüydü.Orada gerekmeyen modları istersen silebilirsin ve dosyayı indirdikten sonra içindeki talimatlara uyarak haritaya girebilirsin.Hem başka bir ortaçağ haritası daha oynamış olursunarkadaşlar kimde 1.5.2 modlu var olan varsa atabilirmi ben mod yükleyemiyorum 1.5.2 ye forge yüklenmiyor
Tamam kardeşim bi link atar mısınHatırladığım kadarıyla @Adragos 'un rising haritasında 1.5.2 modlu yüklüydü.Orada gerekmeyen modları istersen silebilirsin ve dosyayı indirdikten sonra içindeki talimatlara uyarak haritaya girebilirsin.Hem başka bir ortaçağ haritası daha oynamış olursun.Ama sen yine istersen Adragos gelince onunla konuşabilirsin.
ben bayağı ilerledim shadowtale'a filanda gittim ordakileri öldürdüm ondan sonra ne yapacağım ana görevi nasıl tamamlayacağımya harita o kadar uzun ki kendi emeğim olan mapi oynamaya üşendim![]()
ben oraya bile gitmedim kiben bayağı ilerledim shadowtale'a filanda gittim ordakileri öldürdüm ondan sonra ne yapacağım ana görevi nasıl tamamlayacağım
Ya ben o ilk ana görevi veren adamdan aldım ama dungworth u bulamadım o yüzden williamdan alıp gittim shadowtale'a . Dungworth krallığı nerde kiYorumlarınız için teşekkürler, eğer beğendiyseniz beğenmeyi ve beğenmediysenizde beğenmemeyi unutmayın!
@YakışıklıOyuncu
İlk ana görevi Başlangıç Köyündeki (ismini unuttuğum) adamdan alıyorsun. (William sanırsam)
ArdındanDungworth Krallığına gidip Jarl Thomas ile konuşuyorsun oda sana ShadowTale'i yok etmen için görev veriyor. ShadowTale'de ise Liderlerini bulup öldürüyorsun ve ardından Jarl Thomas ile tekrar görüşüp ana görevin devamını oynayabilirsin (:
Dongworth Krallığı:Ya ben o ilk ana görevi veren adamdan aldım ama dungworth u bulamadım o yüzden williamdan alıp gittim shadowtale'a . Dungworth krallığı nerde ki
eski sürümü kaçDongworth Krallığı:
ancak haritamın eski sürümünü indirdiysen kapı gardiyanında bug olacaktır ve bu yüzden içeriye giriş yapılamıyacaktır. Eğer eski versiyon yüklüyse sendeKorsanların hemen karşısında
creative mod ile kapıyı kırmanı tavsiye ederim. (: