RPG - Choose Your Side ( BEKLENEN HARİTA EN SONUNDA ÇIKTI! )

NuclearMedusa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar kimde 1.5.2 modlu var olan varsa atabilirmi ben mod yükleyemiyorum 1.5.2 ye forge yüklenmiyor

junitre

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar kimde 1.5.2 modlu var olan varsa atabilirmi ben mod yükleyemiyorum 1.5.2 ye forge yüklenmiyor
Hatırladığım kadarıyla @Adragos 'un rising haritasında 1.5.2 modlu yüklüydü.Orada gerekmeyen modları istersen silebilirsin ve dosyayı indirdikten sonra içindeki talimatlara uyarak haritaya girebilirsin.Hem başka bir ortaçağ haritası daha oynamış olursun ^_^.Ama sen yine istersen Adragos gelince onunla konuşabilirsin.

NuclearMedusa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hatırladığım kadarıyla @Adragos 'un rising haritasında 1.5.2 modlu yüklüydü.Orada gerekmeyen modları istersen silebilirsin ve dosyayı indirdikten sonra içindeki talimatlara uyarak haritaya girebilirsin.Hem başka bir ortaçağ haritası daha oynamış olursun ^_^.Ama sen yine istersen Adragos gelince onunla konuşabilirsin.
Tamam kardeşim bi link atar mısın

En iyi cevaplar
0

Korsanlarla selfiemiz
Arkadaşlar bu arada size bi ipucu vericem hani ilk başlarda bi adam krolker savunma kapısının anahtarını veriyo ya onla dükkan , ev almadan oralara girip sandıklardaki eşyaları falan alabilirsiniz :yıkıl:[DOUBLEPOST=1440521661,1440496435][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar yardım edermisiniz ben bayağı ilerledim shadowtale'a filanda gittim ordakileri öldürdüm ondan sonra ne yapacağım ana görevi nasıl tamamlayacağım

Son düzenleme:

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Yorumlarınız için teşekkürler, eğer beğendiyseniz beğenmeyi ve beğenmediysenizde beğenmemeyi unutmayın!

@YakışıklıOyuncu
İlk ana görevi Başlangıç Köyündeki (ismini unuttuğum) adamdan alıyorsun. (William sanırsam)
Ardından
Dungworth Krallığına gidip Jarl Thomas ile konuşuyorsun oda sana ShadowTale'i yok etmen için görev veriyor. ShadowTale'de ise Liderlerini bulup öldürüyorsun ve ardından Jarl Thomas ile tekrar görüşüp ana görevin devamını oynayabilirsin (:

En iyi cevaplar
0
Yorumlarınız için teşekkürler, eğer beğendiyseniz beğenmeyi ve beğenmediysenizde beğenmemeyi unutmayın!

@YakışıklıOyuncu
İlk ana görevi Başlangıç Köyündeki (ismini unuttuğum) adamdan alıyorsun. (William sanırsam)
Ardından
Dungworth Krallığına gidip Jarl Thomas ile konuşuyorsun oda sana ShadowTale'i yok etmen için görev veriyor. ShadowTale'de ise Liderlerini bulup öldürüyorsun ve ardından Jarl Thomas ile tekrar görüşüp ana görevin devamını oynayabilirsin (:
Ya ben o ilk ana görevi veren adamdan aldım ama dungworth u bulamadım o yüzden williamdan alıp gittim shadowtale'a . Dungworth krallığı nerde ki

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Ya ben o ilk ana görevi veren adamdan aldım ama dungworth u bulamadım o yüzden williamdan alıp gittim shadowtale'a . Dungworth krallığı nerde ki
Dongworth Krallığı:
Korsanların hemen karşısında
ancak haritamın eski sürümünü indirdiysen kapı gardiyanında bug olacaktır ve bu yüzden içeriye giriş yapılamıyacaktır. Eğer eski versiyon yüklüyse sende
creative mod ile kapıyı kırmanı tavsiye ederim. (: