- En iyi cevaplar
- 0
RPG SERVERLER İCİN SADECE İLK GİRİSTE HİKAYE 1.0 BU KONUDA YENİYİM EKSİKLERİMİ SÖYLERSENİZ SEVİNİRİM
BAŞLIYORUZ...
örnek böyle bir şey ben bunu kafamdan uydurdum siz daha güzel bir hikaye uydurabilirsiniz.
1 beğeniyi ve 1 yorum atmayı hor görmeyin.
BAŞLIYORUZ...
Kod:
on first join: #Serverimin İsmi DATNW oldugu için Datnw kullanıyorum değiştirebilirsiniz
send "&2[&aDATNW-RPG&2] &cİnsanların Mutlu Mesut Yasiyordu Lakin Karanlik Bir Güc Köyü Ele Gecirmeye Gelmisti" to player
wait 2 seconds
send "&2[&aDATNW-RPG&2] &cKaranlik Tarafin Lordu Tüm Köyü Yıkıp Arkasında Tek Bir Kül Bile Bırakmamısti." to player
wait 2 seconds
send "&2[&aDATNW-RPG&2] &cGeride Kalan Insanlar Yasak Gücü Kullanmayi Ogrenmislerdi" to player
wait 2 seconds
send "&2[&aDATNW-RPG&2] &c Bu Yasak Gücü Hic Bir Güc Deviremezdi." to player
wait 2 seconds
send "&2[&aDATNW-RPG&2] &cGeride Kalan Insanlar Bu Yasak Gucte Ustalasip Karanlik Lordu Devirmeye Hazirlaniyordu." to player
wait 2 seconds
send "&2[&aDATNW-RPG&2] &cBu 2 Halk Arasindaki Kiyasiya Mücadele Hala Devam Ediyor." to player
wait 2 seconds
send "&2[&aDATNW-RPG&2] &c Sende Tarafini Sec Karanlik Lord'dan mi Olacaksin Yoksa Küllerinden Doğmus Halka Yardim mi Edeceksin ?" to player
örnek böyle bir şey ben bunu kafamdan uydurdum siz daha güzel bir hikaye uydurabilirsiniz.
1 beğeniyi ve 1 yorum atmayı hor görmeyin.