RPG SERVERLER İCİN SADECE İLK GİRİSTE HİKAYE 1.0

HqeS

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
RPG SERVERLER İCİN SADECE İLK GİRİSTE HİKAYE 1.0 BU KONUDA YENİYİM EKSİKLERİMİ SÖYLERSENİZ SEVİNİRİM

BAŞLIYORUZ...

Kod:
on first join: #Serverimin İsmi DATNW oldugu için Datnw kullanıyorum değiştirebilirsiniz
   send "&2[&aDATNW-RPG&2] &cİnsanların Mutlu Mesut Yasiyordu Lakin Karanlik Bir Güc Köyü Ele Gecirmeye Gelmisti" to player
   wait 2 seconds
   send "&2[&aDATNW-RPG&2] &cKaranlik Tarafin Lordu Tüm Köyü Yıkıp Arkasında Tek Bir Kül Bile Bırakmamısti." to player
   wait 2 seconds
   send "&2[&aDATNW-RPG&2] &cGeride Kalan Insanlar Yasak Gücü Kullanmayi Ogrenmislerdi" to player
   wait 2 seconds
   send "&2[&aDATNW-RPG&2] &c Bu Yasak Gücü Hic Bir Güc Deviremezdi." to player
   wait 2 seconds
   send "&2[&aDATNW-RPG&2] &cGeride Kalan Insanlar Bu Yasak Gucte Ustalasip Karanlik Lordu Devirmeye Hazirlaniyordu." to player
   wait 2 seconds
   send "&2[&aDATNW-RPG&2] &cBu 2 Halk Arasindaki Kiyasiya Mücadele Hala Devam Ediyor." to player
   wait 2 seconds
   send "&2[&aDATNW-RPG&2] &c Sende Tarafini Sec Karanlik Lord'dan mi Olacaksin Yoksa Küllerinden Doğmus Halka Yardim mi Edeceksin ?" to player

örnek böyle bir şey ben bunu kafamdan uydurdum siz daha güzel bir hikaye uydurabilirsiniz.
1 beğeniyi ve 1 yorum atmayı hor görmeyin.

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Alkış Cok İyi Bi İş Bende Yazın Su Skript İsine Girmeyi Planlıyorum Tabi Bir Yere Calısmaya Girmessem :)
Tebrkler İsinin Devamını Dılerım

HqeS

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Alkış Cok İyi Bi İş Bende Yazın Su Skript İsine Girmeyi Planlıyorum Tabi Bir Yere Calısmaya Girmessem :)
Tebrkler İsinin Devamını Dılerım
ingilizcen olması yetiyo dostum ben daha bugün 2 tane skript yazdım bu ikinci imzama bakarak ilk skriptime gidebilirsin
hatta dur linkini atayım :D
Zombiden %1 İhtimalle Düşen İtemler 1.1

zaten forumdanda yardim eden insanlar oluyo allah razı olsun

HqeS

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
@Rosenrot bir şey istiyecem
skript ile baktığın yerde ismini kendim editlediğim bir mob spawnlayabilir miyim ?
bir örnek atarmısn

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
Kod:
command /mahmutabi:
    trigger:
        spawn a zombie at player
        set last spawned zombie's name to "&cMahmutAbi"

Rosenrot

LAGOMORPHA