İstek /ruhitemi kodu ile elindeki item envanterine kalıcak

CarbonCraft3547

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle merhabalar saygılı forum gamer sakinleri, Benim bir skript isteğim olucak. Şöyle anlatayım

Biri /ruhitemi yazdığında elindeki item kalıcı olarak onda kalıcaktır ölse bile elinde kalıcak yani şöyle mesela üstünde 1 kılıç 1 kazma var adam kılıcın üstüne gelerek /ruhitemi yazdı o item artık envanterinde kalıcak adam öldü diyelim kazma yere düşecek ama o kılıç elinde kalıcak sandığa felan koyabilecek böyle bir skript yapılır mı imkansız mı bilemiyorum veya böyle bir plugin varmı dır yardımcı olabilir misiniz. Şimdiden teşekkürler

ChiaX

Team Arcenia
Emektar Üye
En iyi cevaplar
37
Öncelikle merhabalar saygılı forum gamer sakinleri, Benim bir skript isteğim olucak. Şöyle anlatayım

Biri /ruhitemi yazdığında elindeki item kalıcı olarak onda kalıcaktır ölse bile elinde kalıcak yani şöyle mesela üstünde 1 kılıç 1 kazma var adam kılıcın üstüne gelerek /ruhitemi yazdı o item artık envanterinde kalıcak adam öldü diyelim kazma yere düşecek ama o kılıç elinde kalıcak sandığa felan koyabilecek böyle bir skript yapılır mı imkansız mı bilemiyorum veya böyle bir plugin varmı dır yardımcı olabilir misiniz. Şimdiden teşekkürler

Merhabalar,

"sandığa felan koyabilcek" yazmışsınız. Yani oyuncu ölünce ruh itemi gitmeyecek ama sandığa koyabilecek.
Doğru mu anladım?

Tam olarak anlayamadım da isteğinizi...

Geik

Zombi Katili
En iyi cevaplar
6
Eğer aitlik içermeyecekse (chest'e konabilecek dediğine göre) lore kısmını manipule edip -> "Lore'a bir ayar girmek örneğin &7Kutsanmış eşya" girildiğinde PlayerDeathEvent ile öldüğünde eşyaları tek tek kontrol ettirilip doğunca geri verilmesi sağlanabilir. Eğer aitlik içeren bir şey olacaksa chestin kırılması durumu için 1, eşyanın chestten alınması için 2, ölünce tekrar geri verilmesi için 3 adet listener yazılması gerekli. Skriptle nasıl yazılır bilmiyorum fakat Java ile bu şekilde yapılabilir. Eğer skript yazan arkadaşlara yardımcı olabilecek bir açıklamaysa ne mutlu bana.

CarbonCraft3547

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhabalar,

"sandığa felan koyabilcek" yazmışsınız. Yani oyuncu ölünce ruh itemi gitmeyecek ama sandığa koyabilecek.
Doğru mu anladım?

Tam olarak anlayamadım da isteğinizi...

Aynen öyle sandık kırılmıyacak zaten kitpvp paketine kurcam bu skripti eğer olursa banka diye bir menü oluşturcam /chest gibi olucak onun içine koyabilcek kılıcı ama ölüncede gitmiyecek tek kırılınca gidecek

Geik

Zombi Katili
En iyi cevaplar
6
Skriptten anlayan bir arkadaş varsa lore ile yapabilirler.

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Hiç denemedim ve uzun zamandır Skript yazmıyorum, ama belki bi' deniyebilirsin. ^^

Not: "keepInventory" in açık olması gerekir.

PHP:
command /ruhitemi:
    trigger:
        set {ruhitemi.%player%} to player's tool
        send "&4sapnu"

death of player:
    loop all items in the inventory of player:
        loop-item isn't {ruhitemi.%player%}:
            remove all loop-item from the player's inventory
            drop loop-item at location of the victim

bilemedim xd